reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chyba nie był pocieszony, że w niedzielę musi pracować. Nie wiem. Może ma taki sposób bycia.
Ale ja tego tak nie zostawię. Złożę na niego skargę, bo nikt w moim domu nie będzie na mnie krzyczał i się ciskał.

reklama
Lawendiwy, az mnie ciarki przyszly,co za psychol. Zloz skarge jesli tylko jest taka mozliwosc.
Jà mam znowu przeboje z kurerem. Bylam w domu a ten zostawil awizo,ze przyjdzie w sobote moedzy 13 a 17. Przyszedl w piatek grrrrrrr
Niestety nie mam mozliwosci zlozenia skargi.
Twoj przypadek jest inny,zeby taka sie zachowac i ublizyc komus na dodatek w jego domu :szok: To mozna nawet zglosic na policje,jesli nie da sie bezposrednio u pracodoawcy.

Agapl, a czemu Ty możesz złożyć skargi na kuriera? Przecież on pracuje i reprezentuje firmę kurierską, tak?
Jutro osobiście podjadę do UPC i złożę skargę pisemną. Nie chcę dzwonić na infolinię, bo oni to jednym uchem wpuszczą, drugim wypuszczą i moja skarga trafi do kosza.

Gotadora super, że już jesteście w domu. Czekam niecierpliwie na kolejne fotki Twoich skarbów. Napisz jak tatuś? czy szczęśliwy?

Lawendowy Sen, Milagros, Avocado, Fusun
z chęcią bym się z Wami spotkała ale dla mnie wyjazd poza Gdynię nie wchodzi w grę ponieważ mały musi mieć cały czas założoną rozwórkę a na czas dojazdu musiałabym mu ściągnąć a to za długa przerwa. Także życzę miłego spotkania :-)

Gotadora, pewnie że w domku najlepiej. Tym bardziej, że byłaś w szpitalu dość długo przed porodem. Słodkie macie szkraby. A jak się "sprawują"? Jedzą i śpią? Czy płaczą troszkę? Ale musicie być szczęśliwi. Jeszcze raz gratuluję

reklama
Do góry