reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam sie po dlugiej przerwie!Nie dam rady przeczytac wpisow.Tak sie ciesze Lawendowy ze sie udalo,gratuluje i zycze ciazy bez komplikacji !!!Kate, Milla ,Madzielanek,Pingwinek ,Adus, Gotadora gratuluje mamuski!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lawendowy, witaj w moim swiecie, wiem jak sie czujesz. Tez tak mialam, teraz lepiej bo czekam na wielkie boom ale L4 to przeklenstwo. Trzeba jakos sobie czas zapelnic, ale ciezko cos robic jak cale dnie wolne a glowa pracuje... I wymysla. Daj znac jak masz ochote gdzies na herbate wyskoczyc w tygodniu.

Lawendowy, u mnie ciiiiisza. Nic sie nie dzieje, bardziej juz czulam, ze rodze w 20tc ;) ogolnie to nuda, wszystko gotowe i czeka. Wczoraj lazilam i nic. Zocha przekorna jest, moze zero akcji bo ta glowka w gorze i na szyjke nie naciska? Sama nie wiem.... :/ jutro zaczynam 38tc, ciaza donoszona. Dluzej w ciazy nie chce byc ;)

Avocado moze tez sie nudzisz? Madzialenak pewnie sie nie nudzi, ale moze gdzies wyskoczymy na lody/ herbatke/ ciastko.... Zeby czas zabic i sobie pogadac?

Milagros, to skoro Zośka pozwala na spotkanie, to trzeba to wykorzystać :-D
Ja oczywiście się pisze na lody, herbatkę, soczek, ciasto i co tylko przyjdzie nam jeszcze do głowy.

Avocado, już została dodana do listy spotkaniowej. Teraz czekamy na Madzialenak.
A może Ty, Fusun, masz ochotę się z nami zobaczyć i podłapać trochę fluidków????
No i może Ty razem Memories uda się wyskoczyć na nasze spotkanie?!

No to gdzie, kiedy i o której????? :-D:-D:-D Konkrety proszę!!!! :-):-):-)

Bardzo chętnie bym się z Wami spotkała, tylko u mnie z tą dyspozycyjnością słabo... Pracuje codziennie do 16, a ciężaróweczki o tej porze to albo szukają miejsca do drzemki, albo są w trakcie:-) No i we wtorek i środę nie za bardzo mi pasuje, bo mąż w rozjazdach i mama musiałaby synka ogarniać od 13 do wieczora. Ehhh, tak to u mnie wygląda. Więc ustalcie jakiś termin i dajcie znać. A nuż się uda.
A jak macie ochotę na herbatki, słodycze to chyba Pikawa na Piwnej jest dobra do takich spotkań.

reklama
Fusun, ty jestes z 3miasta? Nawet nie wiedzialam!

ja moge kazdego dnia o kazdej porze w kazdym miejscu. Wiec niech te bardziej zajete sie wypowiedza.

Ja teraz mysle co by dzisiaj zrobic... Energia mnie roznosi, za oknem dupa, a po sklepach to wygladajac jak wygladam srednio mam ochote latac. Cholera, niech sie ta niedziela juz konczy!

Do góry