reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Monia, z ciekawosci otworzylam twoja ankiete. Przepraszam, ale co ma wyznanie wspolnego z samopoczuciem/ zdrowiem po in vitro... No i zapomnialas dodac "brak wyznania" nie wszyscy w tym kraju sa religijni ://

kwiatek, super, bardzo sie ciesze, ze masz swoja blastke ze soba!!!

ja dzisiaj polazilam po molo. Pierwszy raz w tym roku! z mysla, ze to ostatni weekend w ciazy :)) nie ma to jak sie ludzic, no ale i tak bylo fajnie.

Witajcie dziewczyny, nie piszę ale śledzę Was w dalszym ciagu:) u nas juz 33 tydzien:D
mam do oddania jedno cale drugie w polowie zuzyte opakowanie lutinusa , jezeli ktoras jest zainteresowana dajcie znac, wysle.

Gotadora, Aduś dopytuję, bo mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemność opuchniętych nóg po cc. :-) Pamiętam, że przed porodem byłam bardzo opuchnięta, nie weszłam w kapcie, które kupiłam sobie specjalnie do szpitala (a kupowałam je już w stanie opuchnięcia). Ale po cc. tak zaczęłam się pocić, że jak wróciłam ze szpitala to już w kapcie spokojnie weszłam:-) Ale może to inny rodzaj opuchlizny. Dotyczył całego ciała (jak widzę swoje usta i nos na zdjęciach zrobionych parę dni przed porodem to się nie poznaję normalnie):tak:

Witam w niedzielny poranek :-)

Gotadora, maluszki slodkie a jakie podobne do mamy :-) Niech zdrowo rosna a mamusia niech szybko wraca do formy.

Lolitka, tak bardzo mi przykro :-(

Madzialenak, gratuluje miesiecznicy Sebusia i zycze duzo zdrowka.

Miliaa, pozdrawiam i buziaki dla Marcelka.

Kwiatuszek, ciesze sie,ze tym razem mimo bolu trasfer sie odbyl i masz w brzuszku blastusia. Trzymam kciuki za mocne wgryzanie sie maluszka.

MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNY!!!!

Dzień dobry Mamusie :-)

Życzę wam miłej niedzieli, choć pogoda nas nie rozpieszcza.

1390511_582901755101385_1517978897_n.jpg

Zwolnienie mi zdecydowanie nie służy. Chyba mam za dużo czasu na rozmyślanie.
A od wczoraj jestem pełna obaw, czy aby wszystko jest w porządku. Ech...

Witajcie dziewczynki

Donoszę, że jeszcze żyję ale powoli wysiadam. 5 dni pod rząd na grzyby, potem oporządzanie ich, marynowanie. Wczoraj wpadłam na genialny pomysł robienia weków na zimę. Razem z mężem zrobiliśmy sałatkę i paprykę. Za tydzień dorobimy sałatki i jeszcze ogóreczki. A dzisiaj planuję zrobić knedelki i rosołek :-). Kompletnie mi odbiło, ale jakoś muszę myśli zająć. Jutro wizyta i jak zwykle znów napada mnie blady strach czy wszystko ok.

lawendowy coś się dzieje czy raczej to takie obawy od nadmiaru czasu i myślenia? Jeżeli od tego drugiego, to doskonale Cię rozumiem.

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Do góry