reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kurcze Miska nie chce jesc kolacji,a z racji tego ze wczesniej wstaje chodzi tez wczesnie spac wiec mam conajmniej 2 pobudki na mleko.Wypija 2 butle do cna.Juz nawet nie wiem co jej dawac na kolacje zeby jadla i chociaz dluzej pospala😪
Od poniedzialju wracam do pracy,ci noc sni mi sie powrot i do tego ciagle zle.Dzis np.ze sie pierwszego dnia spoznilsm za co moja szefpwa sie wkurzyla a poza tym nikt z mojego powrotu sie nie cieszyl😭Mam nadzieje ze bedzie odwrotnie

Kurcze Miska nie chce jesc kolacji,a z racji tego ze wczesniej wstaje chodzi tez wczesnie spac wiec mam conajmniej 2 pobudki na mleko.Wypija 2 butle do cna.Juz nawet nie wiem co jej dawac na kolacje zeby jadla i chociaz dluzej pospala😪
Od poniedzialju wracam do pracy,ci noc sni mi sie powrot i do tego ciagle zle.Dzis np.ze sie pierwszego dnia spoznilsm za co moja szefpwa sie wkurzyla a poza tym nikt z mojego powrotu sie nie cieszyl😭Mam nadzieje ze bedzie odwrotnie
Mojej siostry małą w lipcu kończy dwa lata. I budzi się na mleko od 3 do 5 razy😱 i nie ma siły by jej tego mleka nie dać.
A praca się nie przejmuj bo robota to głupota A powroty zawsze sa ciężkie i zaraz wszystko się unormuje.

Mojej siostry małą w lipcu kończy dwa lata. I budzi się na mleko od 3 do 5 razy😱 i nie ma siły by jej tego mleka nie dać.
A praca się nie przejmuj bo robota to głupota A powroty zawsze sa ciężkie i zaraz wszystko się unormuje.
same here tyle ze cyc jeszcze 20 mcy ma Natalka. nie wiem jak ja odcycowac i nie czuję sie jeszcze na siłach. a pracuje od listopada.. .dobrze że większość zdalnie. I kolacji też zazwyczaj nie chce już . kiedyś to Sue skończy ponoć po 3 latach dzieci śpią.. heh

same here tyle ze cyc jeszcze 20 mcy ma Natalka. nie wiem jak ja odcycowac i nie czuję sie jeszcze na siłach. a pracuje od listopada.. .dobrze że większość zdalnie. I kolacji też zazwyczaj nie chce już . kiedyś to Sue skończy ponoć po 3 latach dzieci śpią.. heh
O prosze kto sie odezwal🙂
Super ze masz mozliwosc zdalnej pracy.Ja sie boje chorob Michaliny.Masakra.Wtedy bede musiala z Tomkiem na przemian siedziec w domu.A jak Natalka,mowi juz?

reklama
🙈 i to jest jedna ze spraw które mnie przerażają, nie przespane noce 😅 a to dopiero wszystko przedemną...
Narazie dzidzi w brzuchu więc chyba muszę korzystać ze snu 🙂
ja mam dwie corki - 6 latke i prawie 3 latke. 6 latka od ok 7 miesiaca budzila sie raz na butle, niecale poltora roku miala jak odstaiwlam butle i przesypiala noce. Mlodsza… do poltora roku 10-12 pobudek co noc. Podalam melatonine j do teraz czyli kolejne poltora roku 3-5 pobudek co noc. Koszmar. Jestem zupelnie innym czlowiekiem, brak snu przez tyle lat jest nieludzki.

Do góry