reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Kingusia,

nie martw się kochana, juz niedługo i Ty będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach :tak:
Widocznie czuje, że jeszcze ma chwilkę czasu do wyjścia na świat ;-) Głowa do góry, będzie dobrze :tak::tak:

Karis,

a jak Ty się czujesz ?? W sumie nam też już nie tak wiele zostało ;-):-)

reklama
Wszystkiego najlepszego kobietki!

bajeczka dla Ciebie wielkie gratulacje! Super Ci poszło, buziaki dla maleńkiej:-). Jak teraz się czujesz?

Maurenn- no faktycznie za dużo czasu też już Wam nie zostało, teraz to już zleci, a jak Twoje samopoczucie?

Kingusia- nie martw się Ciebie też to nie ominie;-):-), wiem, że nie możesz się doczekać ale pomysl co to jest te kilka dni w porównaniu z dziewięcioma miesiącami, które wytrzymałas:tak:. Zobaczysz za parę tygodni będziesz się smiała z tego, że tak Ci się spieszyło do tych nieprzespanych nocy:-D.

bajeczka ale masz sliczna coreczke!!!!Jeszcze raz gratulacje i najwazniejsze,ze masz juz porod za soba :happy2:

to teraz czas na kingusie ,a potem Maurenn:happy2:

Mamunia2,

dziękuję za pamięć, ano własnie ostatnio nieszczególnie się czuję.. Bolą mnie biodra i podbrzusze, no niby normalne, wszystko się rozszerza i przygotowuje do porodu, ale ciężkawo jest czasem :-(

Vanilka,

właśnie :szok:;-) Boję się kurczę, im bliżej to bardziej mam stracha.. chociaż niby już 2 razy to przeszłam....

Maurenn mi juz tez ciezko sie zaczyna robic ;/a co dopiero Tobie..100 dniowka Ci stuknela :):) ...wkurzam sie na ciuchy bo male sie robia ..musze wkoncu wybrac sie na miasto jakies ciuchy kupic co by humor sie poprawil...
Na kiedy masz dokladnie termin ??

Mnie przeraza wizja ,ze mam termin na 25 czerwca..wiec cieple dni bede chodzic taki grubas..kwiecien,maj ,czerwiec ...;/

Ja gratuluje 100 dniowki ,a zerknelam na moj i 113 zostalo ..a przeciez Ty jestes wyzej w ciazy hahaha:)
Maureen cos suwaczek szwankuje czy chcesz jeszcze stowke chodzic :)?

Bajeczka najserdeczniejsze gratulacje dla Ciebie i meza i wszystkiego naj...:-)Wiemy jak to jest jak na poczatku maluszki tylko wiecznie by jadly i nie ma sie czasu na nic innego.Malutka jest sliczna i widze ze ma taka czupryne jak moja miala przy urodzeniu;-)
Mamunia z tymi nie przespanymi nocami to na szczescie nie wszyscy tak maja-fakt ze na poczatku przez okolo miesiac tak mialam ale od jakis 4 tygodni Olivia robi mi tylko 1 pobudke w nocy na jakies 10-15 minut i pozniej sie budzi dopiero o 8-9 rano:-)
Maureen no dikladnie tak jak piszesz,ale dziwi mnie to ze wogole sie dziwia ze ktos chce karmic rok-jest cos w tym zlego czy co???:confused:

Bajeczka, dziewczynka jak z reklamy:-), a mi mało które dziecko sie podoba takie malutkie. Nie wiedziałam że tutaj tak szybko po porodzie do domu wypuszczają.:szok: Pozdrawiam

reklama
kamilalopez- no pewnie, masz rację, mój Domis też do takich dzieci należał, jednak większosć dzieci, które znam nie przesypiała w nocy tylu godzin:tak:. Oczywiscie, żeby nie było niejasnosci, wszystkim nowym mamuskom życzę przespanych nocy:-D.

Do góry