reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Mamunia2 moje zatoki już oki:-):-):-).
Trwało to z kilka tygodni ale juz jest dobrze:)

Czy któraś z Was szczepiła dziecko an świńską grypę, ja dostałam zaprosznie ale nie poszłam.:baffled:????

Ja dwa tygodnie temu dostałam pierwszą miesiączkę od porodu z czego bardzo się cieszę:):rofl2:
Mąż mój od kilku dni pracuje na nocną zmianę. Przeniósł się tak bym ja miała łatwiej ze znalezieniem pracy.
Krzysiu mój od zawsze taki grzeczny zrobił mi się ostatnio takim łobuzem:angry:. Ciągle psoci, ma takie głupie pomsły, jakiś taki niepoważny się zrobił.:crazy: Nie wiem dlaczego, tylko by grał oglądał bajki lub bawił się z kolegami.
A jak mu się nudzi to zawsze coś zbroi:szok:. Już moja mama z nim na ten temat przez telefon rozmawiała, ale i tak nadal pyskuje i się wymądrza, nie chce się słuchać.

Pozdrawiam Was serdecznie:):-)

reklama
Witajcie w wekeend,
ja dzisiaj odpoczywam, mój A. dopiero z pracy wróci za godz. więc praktycznie cały dzień sama:crazy:
medio ja mojego syna nie szczepiłam i nie zamierzam, ja z moim A. nie szczepimy się na żadną grypę sezonową poza tym swińska odmiana może się zmutować do września i z tej szczepionki pożytku nie będzie. Takie jest moje skromne zdanie:happy:
A co z naszymi brzuchatkami, bajeczka chlusnęły Ci te wody u znajomych? Trzymam za Was kciuki:tak:
pozdrawiam

Medio- masz już jakąs konkretną pracę na oku? No to nie fajnie, że Krzys zaczął rozrabiać, a Karolek grzeczny? Mi to rosnie dwóch rozrabiaków:-), już się boję, co będzie dalej:-).
Zaproszenie na szczepienie dostałam kilka tygodni temu, zaraz po tym jak chłopcy przeszli grypę i też nie zdecydowałam się zaszczepić, chociaż przyznam, że długo się zastanawiałam:tak:.
bajeczka- no i jak przeżyłas imprezkę:-)?

Witam i ja:-)
Medio wieki sie nie odzywalas,juz myslalam ze zapomnialas o nas:tak:
Nie fajnie ze Krzys zaczal rozrabiac,a pyskowanie to juz wogole musi byc bardzo denerwujace.Takie rzeczy to dzieciaki ze szkoly wynosza przez kolegow,mojej szwagierki 6letni syn odkad zaczal chodzic do szkoly to tez strasznie pyskuje,zaczal ostatnio nawet przeklinac.
Co do miesiaczki to fajnie,dopiero po 14 miesiacach.Ciekawe kiedy ja dostane-dopiero 2 dni temu skonczylo sie moje krwawienie po porodzie.
Apropo szczepienia to jak bylam w ciazy ,pytali sie mnie ale ie chcialam i dziecka tez nie zaszczepila bym.Nie wiem czy slyszalas o tym ze ta cala epidemia zostala ogloszona bo poprostu firmy farmaceutyczne daly w lape komu trzeba no i dzieki temu zarobily kupe kasy:Pardon – Rada Europy: Świńska grypa to największy przekręt w historii?

Karis wspolczuje Ci siedziec tak samej w domu ale szczerze to ja mam tak czasami ze z chcecia wszystkich bym wygonila i zostala sama:-)

A ja wczoraj zauwazylam ze Olivce robi sie ciemieniucha ale nie jest tego duzo wiec mam nadzieje ze szybko sie pozbedziemy.Czy uzywalyscie na ciemieniuche moze oliwy z oliwek?

Mamunia2 pracy nie mam jeszcze na oku, narazie mam iśc na kurs z job centre.
Karis też mam takie zdanie jak i ty:) Gratuluję córci, masz już imię?
Kamilalopez dokładnie, to wszystko wyniesione ze szkoły, te angielskie dzieciaki bywają nieznośne, no a nasze z nimi przebywając, biorą przykład, zresztą teraz dzieci są inne niż 20 lat temu, małe cwaniaki. A Ty karmisz piersią jeszcze?
Ja nadal, ale już powoli odstawiam.

Witam się w niedzielę,
pogoda super więc i humor dopisuje:-)
kingusia a ja myślałam że się już rozpakowałaś:happy2:
medio to amelka ma być:tak: a co do dzieci to jak są małe to mały kłopot a jak duże to duży kłopot,
najpierw takie słodziutkie, a później to pyskować nie przestają. Sama myślę już o tym jak to będzie.
pozdrawiam serdecznie

hej...u nas tez ladna pogoda:tak:

kingusia jak samopoczucie ?

karis dokladnie jest tak jak napisalas z tymi dzieciakami :happy2:

Witam niedzielnie, no pogoda zza okna wygląda rewelacyjnie, ale pewno zimno na zewnątrz. Wczoraj właśnie się tak nabrałam wychodząc na zakupy. W Polsce za to podobno wczoraj mieli nawrót zimy, a ja w sobotę lecę i tak chciałam żeby było ciepło...
Miłej niedzieli:cool2:

reklama
Medio tak karmie piersia i tak jak Ty zamierzam karmic przez rok;-) Wyobaz sobie ze jak znajomi mojego D (i wogole ktokolwiek inny niz Polka)sie pytaja ile zamierzam karmic piersia i mowie ze conajmniej rok to sie straaaaaaaaaaasznie dziwia i mowia ze to za dlugo:szok::baffled::confused:Jacys nienormalni

Wyglada na to ze Bajeczka urodzila bo sie juz chyba 2 dni nie odzywa a zawsze cos skrobnela

Do góry