kingusia1991
Fanka BB :)
bajeczka niestety musimy się nieźle uzbroić w cierpliwość :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to już się oswoiłam z myślą, że mała tak szybko nie wyjdzie. Mogę czekać nawet do tego 14 marca oby tylko samo się ruszyło... Jakoś przeraża mnie opcja wywoływania w szpitalu, wydaje mi się, że to będzie długo trwało, no i bardziej bolesne takie wywoływanie na siłę...bajeczka niestety musimy się nieźle uzbroić w cierpliwość :/
aspiryneVanilka miło,że sie odewałaś;-) Mam pytanko do Ciebie,bo wiem,że tez miałaś zatrucie ciążowe w poprzedniej ciąży,czy z tego powodu kazali Ci przyjmowac aspiryne???Bo mi przepisali,ale jeszcze nie zaczęłam brac bo obawiam się,a mam łykac codziennie aż do 36 tyg ciąży,a z tego co czytałam aspiryny nie powinno sie przyjmowc w ciąży,a w ostatnim trymestrze jest zabroniona....nie wiem co robic:-(