reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża?

Witam. Mam wątpliwości, A nie mam się kogo poradzić... A więc @ miałam dostać 24 czerwca (A się nie pojawiła) 5 dni później dostałam 3 dniowe plamienie (lekka krew z brązowym śluzem) mam nabrzmiałe piersi, młodości... staramy się z narzeczonym o dzidzie.. obawiam się zrobienia testu, boję się znowu rozczarowania.. proszę o poradę. Pozdarwiam

reklama
A co ktomoze ci doradzic, jak boisz sie testowania. Im bardziej zwlekasz tym bardziej sie stresujesz. Im bardziej sie stresujesz tym sobie jeszcze gorzej szkodzisz. Zrób betę, albo test. A jak nie to ginekolog. Nic innego napisac nie można.
Co do objawów, jak za duzo o tym myślisz to zaczynasz widzieć wszystkie objawy z tym związane.
Nasz umysł robi niesamowite cuda;)

Witam. Mam wątpliwości, A nie mam się kogo poradzić... A więc @ miałam dostać 24 czerwca (A się nie pojawiła) 5 dni później dostałam 3 dniowe plamienie (lekka krew z brązowym śluzem) mam nabrzmiałe piersi, młodości... staramy się z narzeczonym o dzidzie.. obawiam się zrobienia testu, boję się znowu rozczarowania.. proszę o poradę. Pozdarwiam

Jedyne co możesz zrobić to test.
A najlepiej od razu badanie krwi.
Nikt ci tu nie wywróży czy jesteś w ciąży.
Wiec odwagi i do dzieła!
Powodzenia!

Myślę, że nie masz się czego obawiać i powinnaś sięgnąć po test. Wahaniem się i nie wykonywaniem go nie zaczarujesz rzeczywistości. Jeśli masz być w ciąży, to najprawdopodobniej już w niej jesteś :) Plamienie może oznaczać zbliżający się okres, ale też implantacje zarodka, co dla Ciebie byłoby pewnie wspaniałą wiadomością. Jeśli faktycznie jesteś w ciąży, to takie zwlekanie i stresowanie się tą sytuacją na pewno nie wychodzi Ci na dobre. Oszczędź sobie nerw, weź się w garść, zrób test i będziesz wiedziała, na czym stoisz.
Powodzenia! :)

reklama
reklama
Do góry