Hej, piszę tu bo mam problem i muszę się komuś wygadac. Mam 22 lata i dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Teoretycznie dobry wiek i powinnam się cieszyć. Ale niestety jest zupełnie odwrotnie. Mój chłopak obecnie przebywa na odwyku. Moja rodzina nie wie o tym, że jesteśmy razem, ponieważ jest ode mnie 10 lat starszy i ma dziecko. Moja rodzina jest raczej staromodna i dla nich to koniec świata. Jestem w totalnej rozsypce, mieszkam z dziadkami, moja babcia jest chora , wiec nie mogę zwalic się im na głowę z małym dzieckiem. Mam jeszcze rok studiów, nie mam żadnych dochodów oprócz alimentów od taty. Nie mam zielonego pojęcia co zrobic i jak wyjść z tej sutuacji. Mój chłopak wychodzi z odwyku za około 7 miesięcy, jak narazie nie mam z nim zadnego kontaktu, ponieważ przez pierwszy miesiąc tego kontaktu utrzymywać nie można. Nie wiem co robic, nie mam żadnego pomysłu na wyjście z tej sytuacji. Wiem, że zaraz posypia sie komentarze typu trzeba było uważać myśleć itp itd, ale ja naprawde nie wiem co robic.
Trochę mi ułożyło wylewajac to z siebie. [emoji5]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę mi ułożyło wylewajac to z siebie. [emoji5]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom