DarkAsterR
Fanka BB :)
Nie mam, to z internetu
Napaliłam się niczym zimny ogień…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam, to z internetu
Ok, czyli na 1 pecherz ktory mnie przestraszyl udajac puste jajo plodowe, a na drugim zakreslona macica i obok jajnik. Dziekuje CiTak to rzut na macicę i jajnik, chyba lewy. Widać w nim kilka pęcherzyków, żaden dominujący co też widać na pomiarach oo przybliżeniu.
Zgodne z opisem z 26. 04 "brak pęcherzyków"
A macica gdzie? Jest tam gdziekolwiek czy zamiast usg macicy mialam usg jajnika i pecherz w gratisie?Nie pęcherz ale jajnik. Widać pęcherzyki.
Ok, czyli na 1 pecherz ktory mnie przestraszyl udajac puste jajo plodowe, a na drugim zakreslona macica i obok jajnik. Dziekuje Ci
A macica gdzie? Jest tam gdziekolwiek czy zamiast usg macicy mialam usg jajnika i pecherz w gratisie?
Jestem w szpitalu przez pecherz wlasnie, foty wysylal partner, dlatego takie nijakie. Szukalam u siebie w fonie ale nie mialamNa zdjęciu z jajnikiem jest widoczna macica i jest nawet podpisana.
Pęcherz strzelam bo obraz nie pasuje do macicy może to rzut na jajnik nie wiem.
Z boku zdjęcia masz napisane co to
Jestem w szpitalu przez pecherz wlasnie, foty wysylal partner, dlatego takie nijakie. Szukalam u siebie w fonie ale nie mialam