reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak to rzut na macicę i jajnik, chyba lewy. Widać w nim kilka pęcherzyków, żaden dominujący co też widać na pomiarach oo przybliżeniu.
Zgodne z opisem z 26. 04 "brak pęcherzyków"
Ok, czyli na 1 pecherz ktory mnie przestraszyl udajac puste jajo plodowe, a na drugim zakreslona macica i obok jajnik. Dziekuje Ci

Na zdjęciu z jajnikiem jest widoczna macica i jest nawet podpisana.
Pęcherz strzelam bo obraz nie pasuje do macicy może to rzut na jajnik nie wiem.
Z boku zdjęcia masz napisane co to
A macica gdzie? Jest tam gdziekolwiek czy zamiast usg macicy mialam usg jajnika i pecherz w gratisie?

Na zdjęciu z jajnikiem jest widoczna macica i jest nawet podpisana.
Pęcherz strzelam bo obraz nie pasuje do macicy może to rzut na jajnik nie wiem.
Z boku zdjęcia masz napisane co to
Jestem w szpitalu przez pecherz wlasnie, foty wysylal partner, dlatego takie nijakie. Szukalam u siebie w fonie ale nie mialam

reklama
@st0krotka sorki, ale myślałaś, że lekarz ukryje przed Tobą to, że jesteś w ciąży?
Piszesz też, że myślałaś, że to może puste jajo płodowe - też sądziłaś że lekarz by to przed Tobą ukrywał? Żeby nie wiem, przykro Ci nie było? Lekarze walą takie rzeczy prosto z mostu to po pierwsze, po drugie gdyby przed Tobą zataił fakt o Twoim stanie zdrowia to jest to karalne, po trzecie jak ma się wątpliwości co do diagnozy lekarza to najlepszym rozwiązaniem jest wizyta u drugiego a nie dopytywanie randomowych osób na forum. To tak na przyszłość :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry