Andzela1000
Początkująca w BB
Ja nic nie widzę żadnego cienia. Radzę powtórzyć jutro test ranoJa nic nie widzę zadnego cienia [emoji26]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzę żadnego cienia. Radzę powtórzyć jutro test ranoJa nic nie widzę zadnego cienia [emoji26]
Ja nic nie widzę, niestety. Jeżeli okres Ci się spóźnia, spróbuj później. Mi dzień przed spodziewanym okresem wyszły dwie widoczne kreski, może za wcześnie zrobiłaś? Życzę powodzenia!Cześć dziewczyny ,czy tylko ja widzę 2 blade kreseczki ?
Ja nic nie widzę, niestety. Jeżeli okres Ci się spóźnia, spróbuj później. Mi dzień przed spodziewanym okresem wyszły dwie widoczne kreski, może za wcześnie zrobiłaś? Życzę powodzenia!
Ja nic nie widzę zadnego cienia [emoji26]
Powtórz sobie jutro rano z porannego moczu ja tak miałam wczoraj , niby coś było albo nie ? Ale ja widziałam .. a dzisiaj rano juz nie było wątpliwości jutro idę na krew - to najlepsze wyjście aby się nie denerwować , a ile zostało Ci do miesiączki ?Cześć dziewczyny ,czy tylko ja widzę 2 blade kreseczki ?
Jutro jadę na betę miesiączkę powinnam dostać 9 dni temu ale mam nie regularna z moich obliczeń wychodziłby jakiś 3 tydzieńPowtórz sobie jutro rano z porannego moczu ja tak miałam wczoraj , niby coś było albo nie ? Ale ja widziałam .. a dzisiaj rano juz nie było wątpliwości jutro idę na krew - to najlepsze wyjście aby się nie denerwować , a ile zostało Ci do miesiączki ?
Jest ,tylko trzeba dobrze się przypatrzećTu nic nie ma , po tylu dniach bez @ krecha byłaby wyrazna
To jest lekki cień, ale raczej stawiałabym że to po prostu cień, niż kreska ledwo widoczna. Jeżeli spóźnia Ci się okres, to spróbuj betę. Po takim czasie test powinien wyjść widoczny, chyba, że owulacja się przesunęła, co jest możliwe, bo pisałaś że masz nieregularne @Jutro jadę na betę miesiączkę powinnam dostać 9 dni temu ale mam nie regularna z moich obliczeń wychodziłby jakiś 3 tydzień