reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Uprawialam seks z moim partnerem ok. 5 czyli 21.12 dni przed owulacja i kropla spermy nasienia, dosłownie kropla po pochwie i zatrzymala sie przy wejsciu i partner od razu to wytarl (wytrysk nie byl w srodku). 9.01 dostalam okres byl obfity, bylo duzo skrzepow i bardzo bolal mnie brzuch.
Teraz okres spoznia mi sie 2 dzien dodam, że od grudnia z parterem nie wspolzylismy. Brzuch mnie caly czas boli tradzik wyszedl a okresu dalej nie ma. Czy moze opoznic sie ze stresu czy jak? Na razie nie mam mozliwosci zrobienia testu a tym bardziej badania krwi bo mam kwarantanne. Czy jest jakaś możliwość, że jestem w ciąży? Wiem, że żadna z Was nie wie w 100% ale chodzi mi o to czy któraś z Was była w takiej sytuacji. Czuje się normalnie nie mam żadnych zmian. Pochwa jest cały czas sucha ani grama śluzu

reklama
W takiej sytuacji, czyli jakiej? Że nie wspolzylam od grudnia? Że mam trądzik, czy że boli mnie brzuch? Póki nie zrobisz testu nikt nie da Ci odp czy jesteś w ciąży, aczkolwiek jak była @ w styczniu to szanse są niewielkie.

Dlaczego po prostu nie zrobisz testu? 🤷‍♀️
Niestety nikt tu nie jest wróżka i nie powiemy Ci czy jesteś w ciazy. Rozumiem że jeśli to nie był stosunek pełny z wtryskiem to był przerwany tak?

Droga autorko odpowiadając na twoje pytanie nie raczej na 99% nie jesteś w ciąży. Po pierwsze miałaś okres drugie tak od stresu na pewno może nie przyjść miesiączka. Spokojnie czekaj na okres

Do dziewczyn odpowiadających na pytania już któryś raz z kolei widzę wasze odpowiedzi to słabo się robi . Czytajcie pytania chcecie pomóc to odpowiadacie ale na pytanie a nie wyśmiewacie się . Dziewczyna piszę , że jest na kwarantannie to jak ma zrobić test albo betę. Trochę życzliwości dla innych. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Obstawiam ze w ciazy nie jesteś, mialas okres ,a to ciaze praktycznie wyklucza ,nie współżyłas, a bez tego ciazy byc nie może

reklama
Życzliwość zamiast rzyczliwosc. Tak bywam złośliwa i owszem przeczytałam, że autorka jest na kwarantannie ale prawdą jest że dopiero jak zrobi test lub badanie pozna odpowiedź. Nikt z nas za nią testu nie zrobi. Pisanie na forum niewiele da, a jak 4 osoby napiszą że to ciąża, a 7 że jednak nie to znaczy że będzie czy nie będzie w ciąży??

Do góry