reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Czekooolada

Początkująca w BB
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....

reklama
Rozwiązanie
Mnie bolały tak jak na okres czyli standard 😁 zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszły dwie kreski . Dopiero później piersi zaczęły bardziej bolec i stały się większe . Polecam zrobić test .
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....
Mnie nie bolaly wcale. Teraz 5 tydzien. Dowiedzialam sie o ciazy 4 dni przed okresem. Czekam tylko az sie bol piersi zacznie ale nie jest regulą ze bolą. Jedno co to mialam meega duzo sluzu i wciaz go duzo jest to mi dalo do myslenia😊

reklama
Ból piersi ,albo jego brak ,nie jest żadnym dowodem ciąży, mnie np w ogóle nie bolały, zaczęły koło 6 tc i po miesiącu już nie bolały

A nie myślałaś żeby iść na monitoring cyklu, zbadać hormony w odpowiedniej fazie aby sprawdzić jak funkcjonuje Twój cykl?
Nie , robiłam test dziś jak wstałam negatyw... okresu nadal brak ,ale ciągle zastanawiam się co to było dwa dni temu ten śluz z krwia. Możliwe że dopiero było zagniezdzenie i test tego nie wykryje?
... moje cykle nie są regularne raz co 30 dni a raz co 34 ..

Nie , robiłam test dziś jak wstałam negatyw... okresu nadal brak ,ale ciągle zastanawiam się co to było dwa dni temu ten śluz z krwia. Możliwe że dopiero było zagniezdzenie i test tego nie wykryje?
... moje cykle nie są regularne raz co 30 dni a raz co 34 ..
Lub nawet możliwa owulacja teraz zamiast okresu ?...Ktoś tak z was miał kiedy kolwiek. Bo śluz to nie jest gęsty jak zazwyczaj tylko taki bardziej przezroczyty. A pewnie już powariowalam i zaraz okres nadejdzie jak zwykle.

reklama
Mnie bolały tak jak na okres czyli standard 😁 zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszły dwie kreski . Dopiero później piersi zaczęły bardziej bolec i stały się większe . Polecam zrobić test .

Rozwiązanie
Do góry