Gosiaczek1995
Zaciekawiona BB
Mam takie pytanie jestem w 7 tyg ciąży i jeśli zjem hamburgera i frytki czy to może zaszkodzić dziecku. To moja pierwsza ciąża i nie za bardzo wiem co mogę jeść A czego nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli nie mam się o co martwić. Ja ogólnie waze ponad 80 kg więc staram się nie jeść aż tak dużo
Ja tylko nie jadłam grzybów.. nie przesadzajmy heheMam takie pytanie jestem w 7 tyg ciąży i jeśli zjem hamburgera i frytki czy to może zaszkodzić dziecku. To moja pierwsza ciąża i nie za bardzo wiem co mogę jeść A czego nie
Dobrze mówi. No ale raczej surowizne lepiej sobie darować, tez lubię tatara surowe mięso i na dodatek surowe jajko czy sushi surowa ryba ale wile nie ryzykować. Można sie zarazić toksoplazmoza albo listeria.A mi ginekolog mówiła żeby jesc na co się ma ochotę. No ale wiadomo jakieś granice są