reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża,wysoki cukier

Nie ma obowiązku chodzić do poradni przy szpitalu. Kwestia zaufania, jeśli je masz do obecnego lekarza lub jeśli nie masz do przychodni, to nie musisz tam chodzić. Mogę zapytać z jakiego jesteś województwa?

reklama
Hej dziewczyny . Mam pytanie,bo może się któraś orientuje w temacie 😉 czy slyszalyscie bądź same przez to przechodziłyscie i wiecie, że podczas ciąży jeżeli ma się cukrzycę bądź wysoki cukier taki stan przedcukrzycowy to nie może was prowadzić zwykły diabetolog tylko trzeba się udać do poradni diabetologicznej dla ciężarnych,która zazwyczaj mieści się przy wojewodzkim szpitalu? Dla mnie to jest dziwne,ale ja mało wiem 🙈 w tym temacie więc może faktycznie tak jest.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi ☺️
Pierwsze słyszę. Przed ciążą miałam stwierdzoną cukrzycę typu II prowadzoną głównie na metforminie. Chodzę do zwykłego diabetologa, od 10tc jestem na insulinie. Wizyty raz w miesiącu.

Do góry