MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Według kalendarzyka mam mieć dziś chociaż go nie ma ani żadnych sygnałów okresu a współżyłam 3 dni temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według kalendarzyka mam mieć dziś chociaż go nie ma ani żadnych sygnałów okresu a współżyłam 3 dni temu
To nie możliwe że dwa tygodnie skoro miałam od 2 lub 3 do 7 listopada okresTo skoro ma się dopiero pojawić, to nie wiadomo czy jesteś 2 dni przed @ czy też 2 tygodnie
Co w tym dziwnego ? Normalne że się pytam chyba nie ? Dla mnie to nowość i pierwsza ciąża
Nie robię jaj tylko próbuje się dowiedzieć jest na rzeczyA po co ty sobie jaja robisz i trollujesz ?
ale co ma być na rzeczy? Wątek niżej piszesz, że jesteś w ciąży i współżyłaś w różne dni cykle. Tu piszesz, że współżyłaś tylko trzy dni temu przed okresem. Może ustal sama ze sobą jedną wersję.Nie robię jak tylko próbuje się dowiedzieć co jest na rzeczy
Czytaj ze zrozumieniem ,napisałam że współżyłam 7 13 i 28 nawinełam dwa tematy to raz a dwa jeden temat o teście ciążowym jaki mi wyszedł a potem o współżyciu przed okresem i chodziło mi o to czy to grozi ciąża skoro tyle moich znajomych porodziło właśnie uprawiając seks przed miesiączką kilka dniale co ma być na rzeczy? Wątek niżej piszesz, że jesteś w ciąży i współżyłaś w różne dni cykle. Tu piszesz, że współżyłaś tylko trzy dni temu przed okresem. Może ustal sama ze sobą jedną wersję.
no to się już dowiedziałaś tak możliwie jest zajście przed okresem jeśli przesunie się owulacja.Czytaj ze zrozumieniem ,napisałam że współżyłam 7 13 i 28 nawinełam dwa tematy to raz a dwa jeden temat o teście ciążowym jaki mi wyszedł a potem o współżyciu przed okresem i chodziło mi o to czy to grozi ciąża skoro tyle moich znajomych porodziło właśnie uprawiając seks przed miesiączką kilka dni
No i mądrze napisane dziękuję !Okres może się przesunąć z różnych przyczyn. To że zawsze masz cykl 28 dni nie oznacza, że aktualny nie będzie trwał 40 dni