reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Agas- nawet nie myśl w ten sposób, razem doczekacie się szczęścia, tylko musicie wierzyć i być silni, niestety okrótny los znowu Was doświadczył ,ale nie możesz mieć pewności ,że kolejna próba też się nie powiedzie, a co jeśli sie powiedzie?Jeśli nie spróbujesz nie przekonasz sie i będziesz sobie zadawała pytanie czy gdybyście spróbowali to może jednak byłoby dobrze, bo napewno tak będzie i napewno sie uda:tak:.Trzymam kciuki.

Ze mną dziś sie coś zadziało ,wstałam pochodziłam po domu i nagle poczułam sie tak dziwnie jakbym miała sie wyłączyć jak tv nie wiem co to czy zawroty głowy czy co obraz mi jakby śnieżył i nie słabo ,ale niedobrze mi było , byłam na pogotowiu mierzyli mi ciśnienie najpierw lekarz idiota mi mierzył i wyszło 180/80 i on powiedział ,że jest ok , a potem znowu miałam mierzone i było 120/80 ja nie wiem co mi jest teraz to mnie głowa boli tylko jak wstane silniej boli ,albo jak ruszam oczyma czy brwi uniose nie mam pojęcia co to ma być.

Do góry