reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Ogólnie jakoś tak źle się czułam, miałam nudności i problemy z zaparciami. Nie wiem czy to dlatego, że równocześnie brałam jeszcze urofuragine i no-spę ze względu na zastój w nerce i w efekcie przyjmowałam po 20 tabletek dziennie co też powodowało problemy z żołądkiem i zgagę. Odkąd ilość leków w ciągu dnia mi się zmniejszyła to nie mam zgagi ani nudności, jedyne co to jak tylko wstanę, czy usiądę to brzuch twardy, jak muszę iść siku to też odrazu jest twardy. Niestety dodatkowo teraz walczę z hemoroidami po tamtych zaparciach 😔 Lekarz ani razu nie zalecił mi łączenia dwóch magnezów razem.

Do góry