reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Nikusia w tej chwili BHCG jest konieczna !!!

Jeśli to ciąża to gRATULUJE ,a jeśli pozostałości to tam jest już stan zapalny ,który natychmiast trzeba zlikwidować .

Ja z takimi resztkami i wolno spadającą betą chodziłam miesiąc i ostatecznie skończyło się zabiegiem i jeszcze dodatkowo musiałam brać antybiotyk.

Nie lekceważ tego !!!

Natychmiast do lekarza 

Dziewczynki do tej pory siedziałam i spisywałam intencje,prośby i podziękowania ,które do mnie pisałyście tu na wątku i PW .

Jest tego DUŻŻŻOOOO i to bardzo dużo .

Matka Boża już się cieszy ,że ma tylu swoich wiernych ;-):-):-):-)

A tak serio to za chwilkę godzina "0"

za 2 godzinki budzę Karolinkę ,ubieramy się ,jemy śniadanko i wyruszamy na szlak .

TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI !!!!

Spotkamy się tu na bb 14 lub 15 sierpnia,bo jeszcze nie wiem kiedy powrót ;-):-):-):-)

Do góry