reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam nadzieję, że nie, no w końcu w przyszłą środę mamy termin, więc mógły się troche przed nim nawet urodzić, nie chcę się przeterminować, ale jak tak dalej pójdzie, to kto wie....

reklama
Widzisz Anetko już masz czym ugościć.. :-):-D Nio tylko jeszcze jakieś przepitku i z głowy hahahaha
A powiedzienie że mężczyźni najlepiej gotują sprawdza się.. niestety :szok::zawstydzona/y::-D

Mikuś tak pamiętam całą ciąże... od początku do teraz. Wiem i zdaję sobie sprawy ile kosztowała Cię/Was ona nerwów na początku. I fakt (patrząc też na Gabi) że jednak lezec jak się nie ma dziecka jest ok.. a gorzej gdy własnie już jeden bąbelek jest..

hehe... no zawsze sa wyjątki :-)
domyslam się że niemożecie się doczekac... :-D
Ale tyle wytrzymaliscie więc jeszcze chwilkę i będziecie tulic Adrianka :-D

Mikuś pewnie że czekacie Wy i e-ciocie jeszcze bardziej. Naprawdę nie wierzę że to już czas ku temu by mógł z brzuszka wyjść.. jak ten czas zleciał mi z Wami..

Anetko mój M niestety nie jest dobrym kucharzem hihi wody nie przypali ale jak mi zrobił pamiętna jajecznice na mleku pare lat temu - jedno jajko pól litra mleka):szok::szok::-D:-D Jak mu mówiłam że chyba za dużo mleka jak na jedno jajko to mówił że tak ma być haha nie muszę Wam mówić co z tego wyszło :-p

Dobra dziewczynki ja póki co zmykam do M.. i do jakieś pracy. Dzisiaj zrobiliśmy sobie wolne.. Choc rano wstaliśmy i ubraliśmy się do pracy. Ale leniuszek się w Nas obudził i zawędrowaliśmy spowrotem do łóżka :zawstydzona/y:

Do napisania.

Edytko buszujesz po BB a u nas Cię tak mało :-D

Witam:-D

Szafirku sto lat i spełnienia wszystkich marzeń:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja uciekam do pracki.Ale mam lenia.Taka ładna pogoda u nas, że najchętniej poszłabym na spacer do lasu, a nie do pracy:zawstydzona/y::-)

Życzę wam cudownego dnia

Buziaki

reklama
Do góry