reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja sie tylko witam i chce powiedziec ze zdycham :-( gardlo boli jakbym zyletki lykala wezly chlonne jak sliwki wegierki mam juz dosc myslalam ze to juz koniec chorowania a tu znowu niedlugo zacznie sie 4 miesiac tej katrogi na wlasna reke wzielam antybiotyk ten co bralamostatnio , mialalm go barc 10 dni i do ontroli no ale nie mam jak isc teraz do lekarza wiec wole go zaczac brac dalej niz sie rozlozyc najwyzej bede sie tlumaczyc lekarzowi jak wroce
EDI aniolkow pelno w domu wiec jakby co to wiesz gdzie mnie szukac ;-) buziam wszystkie ale tak z daleka aby nie zarazic buuuu :-(;-)

reklama
no nic
u nas piekna pogoda jest
swieci sloneczko
jade po co nieco do jedzenia i obiadek trza ukrecic
potem popiore(olaboga znowu hehe) i jakies 2-3 godzinki wyjete z zyciorysu na prasowanie:)
bede pozniej dziewczynki
pa

Hej dziewczynki!

Ja szykuję się do pracy, ale mam takiego lenia,że szok:szok: Ciekawe, o której dojadę do Wrocławia?

Nie piszcie za dużo dziewczynki, bo ja dopiero w poniedziałek będę:-( Stęsknię się za Wami,bo raczej nie będę miała okazji,żeby chociaż podczytać. Wszystkim Wam życzę miłego weekendu. Buziaki

Acha...Słodziutka nie ma u mnie innego czasu:-D:-);-) Tylko mój organizm ma inny. Ale to chyba rodzinne, mama też tak ma:-)Wszystkim życzę zdrówka. Papa
Do poniedziałku buziaki

Guska moje Słoneczko ma się dobrze, dziękuje. Kopie mnie najczęściej w nocy, a w dzień smacznie sobie śpi. Chyba się domyślił ze o nim mowa bo teraz tez daje znać o sobie:-):-):-).
Agus, juz niedługo nie ukryjesz przed nikim brzusia. Ja się dołączam do koleżanek bo moje przeczucie też mówi, że to będzie dziewczynka;-);-);-).
Niusia zdrowiej nam szybko, tyle się męczysz z tym choróbskiem:-:)-:)-(
Also gdzie jesteś??? Udało Ci się szybciej załatwic wizytę??? Byłam wczoraj w tej szkole ale było to spotkanie organizacyjne, zapisy itp więc nic ciekawego. Na następnyh zajciach będziemy godz cwiczyć i godz wykładów.
Buziam Was Wszystkie!

Witam,,dziewczynki!!!!:-):-):-):-)

Dawno mnie nie było,, nie wiem czy mnie pamiętacie....:-p:sorry2: jakos tak wyszło......ale SłOdziutka dziękuję,,,,,,,,,,:-D:tak:

Wszystkie pozdrawiam.... zafasolkowanym gratuluję,,,, czekajacym na rozpakowanie,, życzę spokojnego porodu io niezapomnianych wrażeń z porodu,,,,Mordoklejka, MIRus.....:-):-)

NOWE DZIEWCZYNKI,, witam i tulę o serducha........;-)

ANESTO, JEŻYK, spóźnione ale szczere gratulacje,,,, cieszę sie,ze maleństwa już z WAMI,,,,, teraz życzę najwspanialszych chwil z maluszkiem,,,;):-D:-D

Selenko,, Słodziutka, MArta,(ona) Karolka, Aga IRl, Izunia...... dilajla, dziękuję wam bardzo,, wy wiecie za co...:-D:-D:tak:.

wszystki edziewczynki pozdrawiam.....!!!

Dzień Dobry :-)
ale żeście popisały od rana hi hi
Ja wstalam o 12 :zawstydzona/y: ale chyba do 4 siedziałam na necie :zawstydzona/y:
a dzis lece do biblioteki, potem do szkoły a potem na kawkę z moim D. - co sie stalo ze mnie zaprosil to ja nie wiem :-D
a potem jedziemy do leroy merlin bo rzeczy do remontu, jak najszybciej chcemy skonczyc mieszkanko by moc starac sie o nowego Fasolka :happy: jak narazie wszystko rozgrzebane i nie wyglada za ciekawie :no:

reklama
hej kasu jak pieknie suwaczek dawno Cie nie bylo Marta tez cos milczy hmmm
Anesto spoznione ale szczere GRAULACJE duzej , zdrowej coreczki niech sie chowa zdrow :-)
Aga Ir sliczny brzusio :-) cos czuje ze to bedzie diewczynka ale szczerze zycze ci chlopaszka
Aja zdycham dalej bleee mam juz dosc

Do góry