reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ja wiele rozumiem nie potepiam i nie pochwalam to jest ciaza i dziecko kazdje z nas z osobna nie da sie sluchac rad bo kazda jest madrzejsza i wiecie ze zlotych rad slucha sie na koncu Nauczylam sie na tym forum ze pomimo iz moge sie nie zgadzac z kims miec inny tok myslenia inne zdanie to czy tego chce czy nie musze uszanowac zdanie innych albo pominac te posty ktore mnie denerwuja Kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba pod warunkiem ze nie rani innych prawda?? a sywierdzenie jednej z dziewczyn mocno bolała .... staralam sie nie wypowiadac przyjac do wiadomosci punkt widzenia ..... tylko nie potrzebnie w dyskusje wtracily sie osoby postronne bo gwarantuje ze na kazdym pod forum sa spiecia ale czy my sledzimy je i wtracamy sie ?? chyba nie ....

reklama
Vvanka , poczekaj jak nie dostaniesz do koca przerwy palmienia to sie zgłos do lekarza. Ja tez biore tabletki i od czasu straty dopiero teraz było u mnie cos nie tak tzn zawsze dostawalam okres na drugi dzien przerwy , teraz miałam tak ze nie tylko zle sie czulam, bralo mnie na wymioty i bolal mnie brzuch ale rowniez nie dostałam tak jak zawsze miesiaczki , tylko po 4 dniach przerwy przyszla....
Hormony nam sie zmieniły , moze trzeba zmienic tabletki , tak jak wyzej napisałam jak nie przyjdzie okres w tych 7 dniach idz do lekarza

witaj wanka

w wekendy tutaj pusciej wiec nie denerwuj sie ze nikt nie odpisuje:-)

moim zdaniem nie powinnas panikowac, hmmm wiem cos o tym, spokojnie nie denerwuj sie mi sie ostatnio okres 8 dni spóźnil- pierwszy raz w zyciu, eh szkoda gadac...
wszystko mi sie rozregulowalo, nic sie nie martw odczekaj troszke a jak nie bedzie @ to zrób test,
bo oczywiscie jaest taka mozliwosc....
pozdrawiam

Agata masz na mysli mnie???????????? Ale sama mowisz ze kazdy ma praw pisac co mu sie podoba, a mi chodzilo o 2 dziewczyny przepraszam, ze i cibe urazilam............. i zakonczmy juz temat czerwcowek bardzo prosze

Selenko gratuluje pieknego malenstwa (a suwaczek niebieski bo chlopiec???????)

Słodziutka jak tam????????

Gabi ale ja Cie tule mocno

Enka nie przejmuj sie

Syla fajny strój na mikołajki

A ja rowniez zycze milego wieczoru Mikołajkowego i pozdrawiam wszystkich

reklama
Milego wieczoru Mikolajkowego zycze wszystkim dziewczynkom kochanym:-):-):tak::-)
w Anglii Mikolaja sie nie obchodzi niestety i jakos chyba on o mnie zapomnial chociaz ja z Polski przeciez:-(
moze jeszcze dotrze:confused:

Do góry