reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chodzilo mi o caloksztalt i wypowiadalam sie o osobach ktore lekko do tego podchodza. Sama piszesz o konkretnych powodach a nie tylko o zabawie. Wiem ze osoba po przejsciach tak by do tego nie podeszla

reklama
:tak: tylko się teraz Aga za bardzo nie stresuj, odżywiaj się dobrze, wysypiaj, idź do lekarza, a będzie dobrze!!!
No to się trochę pomądrzyłam( tak to się mówi???:confused:) i idę spać;-)
Dobrej nocki życzę wszystkim.

A Wy dziewczyny nie kłóćcie się tak............. ciąża to nowe życie..............to już nie liczy się wtedy tylko JA,............. powołujemy do życia człowieka i jesteśmy za to ODPOWIEDZIALNE, czy nam się to podoba czy nie.
Nikt nam dziecka do brzucha nie podrzucił i przez 9 miesięcy musimy zdawać sobie sprawę, że tam jest NOWE życie i za jego jakość w bardzo dużej mierze my odpowiadamy i to co robimy ma wpływ na rozwój NASZEGO dziecka.
Więc uważam, że można sobie dużo odpuścić np solarium, dla dobra dziecka a w sumie i naszego dobra
Bo ciąża to nie tylko "moja sprawa", to "sprawa" przede wszystkim tego maluszka co w nas gości
Przepraszam za tyle słów, ale lekkomyślność na tym forum jest raczej nie na miejscu..............
Sorry............napisałam to co myslę

Witam dziewczynki pozna pora
melduje sie ze zyje dzis nie mialam na ic czasu caly dzien jedzilam bo ciagle bylo cos do zalatwienia a wieczorem siedzialm w kuchni i zaraz tam wracam bo jutro mamy gosci i jedzonko trezba bylo przygotowac
Agair suwaczek śliczn kochanie oje dzidzka przesliczna niech nam roznie zdtrowo
pozdrawiam Was serdecznie i zycze slodkich snow jutro moze nzajde chwilke w trakcie sprzatania i zajze do was :)

agatko..ty wiesz, nikt nie stawia nikogo w jednym rzędzie, dziewczyny wiedza, że na czerwcówkach jest sporo osób po stracie...a to "głupie baby" dotyczyło wypowiedzi 1-2 osób ..... każdy robi co chce, ma wybór, ale jak siebie i dziecko specjalnie perfidnie naraza na niebezpieczeństwo choć nie musi...bo istenieje wiele fajnych miejsc mniej toksycznych na wypoczynek to szkoda słow....nie szanue tym uczuc osób które walcza o ciażę...niech wklei na forum zdjecie brzucha na tle morza czerwonego jeśli sie w ten sposób jakos dowartościuje....

nikt nie kryrtykuje osób jadacych w waznych sprawach...a poza tym włochy to nie afryka....sama przyznasz...i nie jechałas chyba poopalać brzuszka na basenie no nie?...nie siedziałas w splarium w ciaży by mieć buźke opalona...tu takie postawy sa krytykowane....

SELENKO....piękny dzidziuś....gratuluję, piekny suwaczeek..teraz bedzie leciał jak głupi do przodu :-)

fajny mikołajek...ja w prezencie mikołajkowym na razie nic nie dostałam :-)...no w sumie dostałam...wika dziś ekspresowo zjadła kanapke...w 10 minut..zamiast godziny....i nic nie wypluła :-)...jestem dzis czysta hihihi

ale wam wszystkim życzę jak najwięcej wspaniałych prezentów mikołajkowych....

a pod choinke najlepszym prezentem bedzie dobry wynik usg z 18 grudnia...

Ostatnia edycja:
reklama
Dużo prezentów od mikołaja Wam życzę

Załączniki

• mikolaj_ramka[1].jpg
    mikolaj_ramka[1].jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 18
Do góry