reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech....cos sie atmosfera popsula...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobra ide spac..
dobranoc
dobranoc
tylko się teraz Aga za bardzo nie stresuj, odżywiaj się dobrze, wysypiaj, idź do lekarza, a będzie dobrze!!!
No to się trochę pomądrzyłam( tak to się mówi???) i idę spać;-)
Dobrej nocki życzę wszystkim.
A Wy dziewczyny nie kłóćcie się tak............. ciąża to nowe życie..............to już nie liczy się wtedy tylko JA,............. powołujemy do życia człowieka i jesteśmy za to ODPOWIEDZIALNE, czy nam się to podoba czy nie.
Nikt nam dziecka do brzucha nie podrzucił i przez 9 miesięcy musimy zdawać sobie sprawę, że tam jest NOWE życie i za jego jakość w bardzo dużej mierze my odpowiadamy i to co robimy ma wpływ na rozwój NASZEGO dziecka.
Więc uważam, że można sobie dużo odpuścić np solarium, dla dobra dziecka a w sumie i naszego dobra
Bo ciąża to nie tylko "moja sprawa", to "sprawa" przede wszystkim tego maluszka co w nas gości
Przepraszam za tyle słów, ale lekkomyślność na tym forum jest raczej nie na miejscu..............
Sorry............napisałam to co myslę
No to się trochę pomądrzyłam( tak to się mówi???) i idę spać;-)
Dobrej nocki życzę wszystkim.
A Wy dziewczyny nie kłóćcie się tak............. ciąża to nowe życie..............to już nie liczy się wtedy tylko JA,............. powołujemy do życia człowieka i jesteśmy za to ODPOWIEDZIALNE, czy nam się to podoba czy nie.
Nikt nam dziecka do brzucha nie podrzucił i przez 9 miesięcy musimy zdawać sobie sprawę, że tam jest NOWE życie i za jego jakość w bardzo dużej mierze my odpowiadamy i to co robimy ma wpływ na rozwój NASZEGO dziecka.
Więc uważam, że można sobie dużo odpuścić np solarium, dla dobra dziecka a w sumie i naszego dobra
Bo ciąża to nie tylko "moja sprawa", to "sprawa" przede wszystkim tego maluszka co w nas gości
Przepraszam za tyle słów, ale lekkomyślność na tym forum jest raczej nie na miejscu..............
Sorry............napisałam to co myslę
Witam dziewczynki pozna pora
melduje sie ze zyje dzis nie mialam na ic czasu caly dzien jedzilam bo ciagle bylo cos do zalatwienia a wieczorem siedzialm w kuchni i zaraz tam wracam bo jutro mamy gosci i jedzonko trezba bylo przygotowac
Agair suwaczek śliczn kochanie oje dzidzka przesliczna niech nam roznie zdtrowo
pozdrawiam Was serdecznie i zycze slodkich snow jutro moze nzajde chwilke w trakcie sprzatania i zajze do was
melduje sie ze zyje dzis nie mialam na ic czasu caly dzien jedzilam bo ciagle bylo cos do zalatwienia a wieczorem siedzialm w kuchni i zaraz tam wracam bo jutro mamy gosci i jedzonko trezba bylo przygotowac
Agair suwaczek śliczn kochanie oje dzidzka przesliczna niech nam roznie zdtrowo
pozdrawiam Was serdecznie i zycze slodkich snow jutro moze nzajde chwilke w trakcie sprzatania i zajze do was
agatko..ty wiesz, nikt nie stawia nikogo w jednym rzędzie, dziewczyny wiedza, że na czerwcówkach jest sporo osób po stracie...a to "głupie baby" dotyczyło wypowiedzi 1-2 osób ..... każdy robi co chce, ma wybór, ale jak siebie i dziecko specjalnie perfidnie naraza na niebezpieczeństwo choć nie musi...bo istenieje wiele fajnych miejsc mniej toksycznych na wypoczynek to szkoda słow....nie szanue tym uczuc osób które walcza o ciażę...niech wklei na forum zdjecie brzucha na tle morza czerwonego jeśli sie w ten sposób jakos dowartościuje....
nikt nie kryrtykuje osób jadacych w waznych sprawach...a poza tym włochy to nie afryka....sama przyznasz...i nie jechałas chyba poopalać brzuszka na basenie no nie?...nie siedziałas w splarium w ciaży by mieć buźke opalona...tu takie postawy sa krytykowane....
SELENKO....piękny dzidziuś....gratuluję, piekny suwaczeek..teraz bedzie leciał jak głupi do przodu :-)
nikt nie kryrtykuje osób jadacych w waznych sprawach...a poza tym włochy to nie afryka....sama przyznasz...i nie jechałas chyba poopalać brzuszka na basenie no nie?...nie siedziałas w splarium w ciaży by mieć buźke opalona...tu takie postawy sa krytykowane....
SELENKO....piękny dzidziuś....gratuluję, piekny suwaczeek..teraz bedzie leciał jak głupi do przodu :-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dobra dziewczyny, przyłszam sie przywitać i powiedzieć Wam, że dzisiaj Mikołajki:-) Więc dzisiaj poproszę o uśmiechy!!!!!
A tu coś dla Was!!!
Zobacz załącznik 103862
Pogadajcie sobie ze świętym, może dostaniecie prezenciki
A tu coś dla Was!!!
Zobacz załącznik 103862
Pogadajcie sobie ze świętym, może dostaniecie prezenciki
fajny mikołajek...ja w prezencie mikołajkowym na razie nic nie dostałam :-)...no w sumie dostałam...wika dziś ekspresowo zjadła kanapke...w 10 minut..zamiast godziny....i nic nie wypluła :-)...jestem dzis czysta hihihi
ale wam wszystkim życzę jak najwięcej wspaniałych prezentów mikołajkowych....
a pod choinke najlepszym prezentem bedzie dobry wynik usg z 18 grudnia...
ale wam wszystkim życzę jak najwięcej wspaniałych prezentów mikołajkowych....
a pod choinke najlepszym prezentem bedzie dobry wynik usg z 18 grudnia...
Ostatnia edycja:
reklama
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki