WItajcie dziewczynki z rana
enka dziękuje za zaproszenie!
Ilonka faktycznie jest tutaj wątek "badania po poronieniu" ale podstawowe to:
morfologia,
mocz,
toxoplazmoza,
cytomegalia,
Tsh, Fsh, (hormony)
rózyczka,
i wydaje mi się że również ważne chylamedie i mycoplazmę i ureoplazmę.
Może inne dziewczynki coś dorzucą od siebie
catmate witaj. Czytałam o Tobie :-( Byłaś na czerwcówkach :-( Przykro mi że dołączasz do nas Aniołkowych mam. Nic ponoć nie dzieje się bez przyczyny. Wiem że teraz boli i pojawia się mnóstwo pytań co i jak i dlaczego? Może jest jakaś przyczyna tej tragedi.Może wyszło by w badaniach co i jak. Trudno powiedzieć. Może faktycznie tym razem był to "przypadek" trudno to teraz ocenić. Ja jak pisałam wiele razy jestem zwolenniczką badań! By przygotować się do kolejnej ciąży by zrobić wszystko co w naszej mocy by coś złego znów nam się nie przytrafiło. Choc i czasem po badaniach nikt też nam nie zagwarantuje niestety niczego
:-(. Lekarz powiedział że wszystko samo się oczyści. To że krwawisz powinno być normalne. Bo macica się oczyszcza. Możesz plamić nawet do miesiąca. Jeśli jest duże krwawienie powinnaś pujść do lekarza. @ powinna przyjść prawidłowo od 4 do 8 tyg po... stracie. Ale też na to nie ma reguły jak jest bez zabiegu. Najważniejsze byś była pod opieką lekarza!!!! A co dalej? Sama z M musicie zdecydować. Czy czekać.. czy działać. Wszystko zależy od Waszej/Twojej psychiki i stanu zdrowia.
Naprawdę przykro mi, tulę Cię do serduszka. Zawsze możesz na nas liczyć choć tylko wirtualnie. Trzymaj się cieplutko i pisz do nas.
pyzuniagaj a jak u Ciebie? Jeśli nie płaczesz zbyt często to Twój Aniołek ma skrzydełka wporzadku
Marta faktycznie.. nic nie chciałam mówić by zapeszyć ale objawy podobne do pixeli. Trzymam mocno kciuki.
Szafirku(Kasiu) buziaczki dla Was.
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zmykam do pracy.. bo własnie mam dylemat czy wogóle do niej wyjść