mohaaa
Fanka BB :)
Fajnie by byłoNo to na pewno z powodu tej długiej przerwy taki wynik wysoki. Sprawdź jutro po krótszej przerwie i zobaczysz
Haha, to się Kochana zbieraj, bo zostało ci nie całe 12h no chyba że cie zaskoczy jak Kasię wczoraj
Potwierdzam. Jeśli przepływy byłyby złe to od razu byłoby cc. U mnie tak było. Byłam w szpitalu bo tętno małej wyszło bardzo wysokie. W czwartek na ktg wyszło wysokie tętno ale usg I przepływy dobre. Moja gin pozwoliła iść do domu i kazała wrócić następnego dnia. Pojechalam już spakowana. W piątek to samo - na ktg wysokie tętno ale usg w porządku. Zostałam na oddziale. Miałam jeszcze 3 ktg I raz wychodziło wysokie tętno, raz w normie. W sobotę rano usg na którym lekarka (mloda) probowala 40 minut sprawdzić przepływy. Ja już tam odpływałam bo nie da się tyle.lezec na plecach w 38tc. W końcu powiedziała że przepływy są nie tak i idzie skonsultować z lekarzem. Było tuż po 10.00. Zaraz do mojej sali przyszedł lekarz że jest zagrożenie życia i że jeśli się zgadzam to robią cc. O 11.06 mała była na świecie, a tylko dlatego tak "długo" że pół godziny czekaliśmy aż anestezjolog skończy poprzednia operacje i przyjdzie do mnie (to bała sobota wielkanocna wiec mniej osób na dyzurze)
Byłam u Sławomira Matkowskiego. Bardzo fajny lekarz, szkoda tylko ze prawie 2h obsuwyA do kogo w luxmedzie poszłaś??? Właśnie ja przy kolejnej ciąży też się zastanawiam czy wracać do P bo jednak u niego bez problemu wszystkie leki na tarczyce, na immunologie więc nie muszę latać po innych lekarzach. A nie wiem jak by było u innych ginekologów.
@Paula919191 z jednej strony fajnie tak jak mówisz, z drugiej np. Heparyny on mi nie wypisuje z kodem, wiec płace 100% będziemy się martwić jak będą kolejne ciąże