K
Katijah
Gość
Właśnie dziewczyny jak to jest?Mi też moja zleciła acard zapobiegawczo ale zawsze się zastanawiam czy podczas @ przerywać dawkowanie i potem od nowa brać. Ja mam acard 150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dziewczyny jak to jest?Mi też moja zleciła acard zapobiegawczo ale zawsze się zastanawiam czy podczas @ przerywać dawkowanie i potem od nowa brać. Ja mam acard 150
Czasem tak robiłam, zwłaszcza jak musiałam zmienić czas przyjmowania heparyny przed porodem [emoji4]O widzisz i to jest dobry plan. Tak zrobię, dziękuję
Hehe mam podobne spostrzeżenia i też chodziłam równolegle do luxmed bo mam pakiet z pracy i w sumie chciałam tylko żeby mieć darmowe wyniki krwi i tam usg dokładniejszeJestem z Gdyni, także nie pomogę
Dziwne, bo mój gin w trakcie starań mi nie pozwalał odstawiać dostinexu, tylko od pozytywnego testu.
zapomnialam dodać w poprzednim wpisie, ze w trakcie starań brałam acard, chyba od 6-16dc
No właśnie nie mega krótkie zawsze to usg jest. To już nawet w luxmed miałam dokładniejsze. Co do płci to akurat on szybko u nas dojrzał i jak zwykle nieomylnie. Ogólnie wizyty są raczej długie, ale on się skupia bardziej na rozmowie, wynikach badań, pytaniach. Samo usg to chwila moment i albo nie da żadnego zdjęcia albo jakieś 6 tyg temu dał mi zdjęcie siusiaka za tydzień mu chyba powiem żeby zrobił ładne zdjęcie do ramki xD
i tez uważam, ze dzięki niemu jestem w tej ciąży i dzięki temu, ze tak z mężem drążyliśmy temat moich plamien
Nie wiem, powiedział ze nie chciał za bardso drzeć żeby nie uszkodzić ścianek macicy i że sie samo oczyściNic mi nie zostawiali, czemu nie wyczyścili
Ja na to teraz nie wpadłam. Ciążowy kalafiorCzasem tak robiłam, zwłaszcza jak musiałam zmienić czas przyjmowania heparyny przed porodem [emoji4]
Ja chodziłam do Invicty na złotejA sluchajcie jak jest z tymi klinikami niepłodności. Mysle jak to zrobic bo to pewnie gruby hajs bedzie. Mam sporo juz badan ale pewnie i tak by mi kolejne zlecali. A pewnie badania platne oddzielnie oprocz wizyty. Moze znacie w warszawie dobre kliniki takie, lekarzy? No i jak ja przekonam mojego faceta zeby ze mna tam poszedl bo on pewnie tez powinien sie pojawic na wizycie ze mna.
We wtorek dopiero idę na wizytę wiec jeszcze nie wiem , dam znać co mi powieA po jakim czasie dostałaś zgodę na ponowne starania?
jeszcze nie byłam na wizycie, idę we wtorek to dam co i jak.Dziewczyny a czy po zabiegu łyżeczkowania zostało wam coś jeszcze? Bo lekarz powiedział ze zostało mi 16mm kosmowki ale oczyści się samo
Właśnie dziewczyny jak to jest?
No to tak jak ja. Tez mam luxmed z pracy i poszłam na początku żeby dostać wszystkie skierowania. A ile usg z luxmed miałaś? Bo mi tylko na tej pierwszej wizycie zrobił (chociaż nie chciał, bo nie miałam skierowania ) i jakoś w 17 tc. Miałam tez skierowanie na 11-13tc, ale nie skorzystałam. No i na tym skierowania się kończą xD ale byłam zadowolona z obu usg tam.Hehe mam podobne spostrzeżenia i też chodziłam równolegle do luxmed bo mam pakiet z pracy i w sumie chciałam tylko żeby mieć darmowe wyniki krwi i tam usg dokładniejsze
Dokładnie tak, wizyty długie ale samo usg bardzo szybko ale mimo wszystko jest dla mnie nr 1wsrod lekarzy ginekologów w Trójmieście cieszę się że Tobie tez się udało bo ja ciągle wierzyłam że on Ci pomoże
Tak metformina i Glucophage to to samo.
Mio inozytol to suplement diety, poprawia jakośc jajek i obniża lh, ja zamówiłam sobie w moim kraju inny bo mieszkam za granicą, ale dziewczyny z polski biorą ten. 2 mg rano i 2 mg wieczorem. 3 mce minimum. Ja biorę już od lat. Zobacz załącznik 1230389
Dziewczyny a widziałam że jest też w tabletkach ale nie wiem w jakich dawkach to trzeba żeby też nie zaszkodzić i nie pogorszyć. Macie jakieś rady? Czy kupić w proszku. Pomaga komuś to jeszcze?Tak metformina i Glucophage to to samo.
Mio inozytol to suplement diety, poprawia jakośc jajek i obniża lh, ja zamówiłam sobie w moim kraju inny bo mieszkam za granicą, ale dziewczyny z polski biorą ten. 2 mg rano i 2 mg wieczorem. 3 mce minimum. Ja biorę już od lat. Zobacz załącznik 1230389