reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny miałam badanie niedawno, dziecko jest z bijącym serduszkiem ale są też dwa krwiaki, jeden ma 5.26cm a drugi 5.09cm. Lekarz powiedział, że to już jest stara krew skrzepnięta, na szczęście nie ma nigdzie świeżej ale dobrze by było gdyby te się ewakuowały lub wchłonęły. Na razie muszę jeszcze zostać. Powiedział, że nie jest Bogiem i nie umie mi obiecać, że będzie dobrze😔 Jak zapytałam dlaczego są te krwiaki to powiedział, że nie umie mi odpowiedzieć.
Bądź dobrej myśli :) skoro serduszko bije to dzidzia musi być silna jak te krwiaki jej nie straszne :)
@mohaaa dziś miałaś wizytę? Jak tam? :)

reklama
Bądź dobrej myśli :) skoro serduszko bije to dzidzia musi być silna jak te krwiaki jej nie straszne :)
@mohaaa dziś miałaś wizytę? Jak tam? :)
Tak :) dobrze 🥰 dzidzi znów trochę większe, o 3 czy 4 dni :D i ma duże stopy 😂 Powiedział, ze moooozeee dziewczyna, ale coś tam między nogami widać i na razie nie wiadomo czy to pępowina czy nie :) prenatalne mam w piątek, bo kolega mi załatwił na NFZ w invikcie :)

Cześć dziewczyny miałam badanie niedawno, dziecko jest z bijącym serduszkiem ale są też dwa krwiaki, jeden ma 5.26cm a drugi 5.09cm. Lekarz powiedział, że to już jest stara krew skrzepnięta, na szczęście nie ma nigdzie świeżej ale dobrze by było gdyby te się ewakuowały lub wchłonęły. Na razie muszę jeszcze zostać. Powiedział, że nie jest Bogiem i nie umie mi obiecać, że będzie dobrze😔 Jak zapytałam dlaczego są te krwiaki to powiedział, że nie umie mi odpowiedzieć.
Trzymaj się tam jakoś. Pamiętaj, że robisz wszystko to, co możesz, reszta już nie zależy od Cb. Będzie dobrze, dużo przeszlas teraz i to musi się udać!♥️

Tak :) dobrze 🥰 dzidzi znów trochę większe, o 3 czy 4 dni :D i ma duże stopy 😂 Powiedział, ze moooozeee dziewczyna, ale coś tam między nogami widać i na razie nie wiadomo czy to pępowina czy nie :) prenatalne mam w piątek, bo kolega mi załatwił na NFZ w invikcie :)
Fajnie, że dziewczynka 😁 aby cało i zdrowo👏

Wg OM dziś 11+4
moje dziecie na pierwszych prenatalnych większe niż powinien, a teraz ponad 90 centyl jeżeli chodzi o wagę, ciężko się taką kluskę nosi 😂 życzę spokojnej ciąży :D

leż kochana i odpoczywaj, twój kropek już i tak wiele wytrzymał, więc coś czuje, że to silne dzieciątko <3

reklama
Haha u mnie też widział coś pomiędzy nogami na takim etapie ale również mówił że to może być pępowina, później długo obracala się mała tak że nie było nic widać i dopiero na polowkowych mi wyszło że dziewczynka ;) więc trochę się naczekalam :)

Do góry