reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie bylam jeszcze na becie, dopiero kolo 16 jade. Ale w nocy bolal mnie brzuch, juz myslalam ze bedzie okres, az kulo mnie serca i jelita moje jak zwykle swirowaly, zrobilam dwojke w kibelku i wzielam przeciwbole i usnelam. Dzis bulgotanie w brzuchu i takie wlasnie czasem bole jakby miesiaczkowe, nie mocne, czasem tylko.
W sumie nie wiem po co Wam to pisze, ale chcialam sie wygadac.

reklama
Musisz na spokojnie do tego
Nie bylam jeszcze na becie, dopiero kolo 16 jade. Ale w nocy bolal mnie brzuch, juz myslalam ze bedzie okres, az kulo mnie serca i jelita moje jak zwykle swirowaly, zrobilam dwojke w kibelku i wzielam przeciwbole i usnelam. Dzis bulgotanie w brzuchu i takie wlasnie czasem bole jakby miesiaczkowe, nie mocne, czasem tylko.
Musisz na spokojnie do tego podejsc, będzie co będzie, nie martw się na zapas. Wiem, ze łatwo się mowi, ja mam 19 dc, a już czuje mdłości ciążowe i wmawiam sobie, ze chyba się udało. 🙈🤪

A jak jesteś w tej ciąży, to tym bardziej luzik, nerwy w tym stanie niewskazane ☺️

Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie! Mam nadzieję że noc którą masz za sobą to tylko objawy stresu i że po dzisiejszym badaniu będziemy Ci gratulować :) Dawaj znać!

Dziewczyny doradźcie! 16.10 miałam histeroskopię. Wycieli mi polipa i wyłyżeczkowali wszystko. W związku z tym że zabieg był w 20 dc to po kilku dniach dostałam okresu. Tak jak powinnam dostać według kalendarza. Mam już wynik z wycinka że jest wszystko okej. Dzisiaj mam 15 dc i wyszedł mi pozytywny test owulacyjny (robię żeby wyczuć cykl bo miałam z tym problemy czasami). Mam straszną ochotę zaryzykować i spróbować dzisiaj postarać się o dziecko. Ale trochę się boję bo lekarz po histeroskopii kazał się wstrzymać i odczekać 1 cykl czyli przyjść do niej na monitoring po kolejnym okresie. Doradźcie proszę. Mam już za sobą stratę i trochę się boję że jeśli potem (tfu tfu tfu odpukać) jakby było coś nie tak to bym się obwiniała że nie zaczekałam.

@Gonzi Zaczekaj. Bo potem gdyby jednak coś poszło nie tak, to będziesz się obwiniać. Skoro masz poczekać ten 1 cykl i iść na kontrolę, to tak zrób.

@Gonzi Zaczekaj. Bo potem gdyby jednak coś poszło nie tak, to będziesz się obwiniać. Skoro masz poczekać ten 1 cykl i iść na kontrolę, to tak zrób.
No właśnie tak by było rozsądniej. Ale ja zawsze taka rozsądna a naczytałam się o dziewczynach które w 1 cyklu zaszły i się nakręciłam. Napisałam smsa do Pani doktor ale co ona mi może powiedzieć jak nie widziała mnie od histero...

reklama
Do góry