reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zależy czy rozróżniasz kwarantanne od izolacji. Kolega jest zarażony czy ma kwarantannę? Jak ma kwarantannę, dlatego że miał kontakt z (+) to Tobie nic nie grozi. Jeśli kolega jest zarażony, to Ty powinnaś iść na kwarantannę [emoji846]

Odróżniam izolacje od kwarantanny 😜 jego dziecko miało kontakt z osobą +. Uff czyli mogę spać spokojnie 😅

reklama
Rozumiem [emoji16] wiem, że teraz jest wiele zmian dotyczących kwarantanny chciałam dopytać. Bo jeszcze w marcu to pewnie wysłali by nas od razu n kwarantannę, a teraz tak niechętnie [emoji6]
Ale w takim wypadku i tak nie dotyczyłaby Ciebie tą kwarantanna. Bo to jest kontakt z kontaktem. A liczy się tylko kontakt z dodatnim.

Dziewczyny, gdzie najtaniej kupić neoparin? Kupuje w gemini, ale jakoś dalej drogo mi się wydaje - 117 zł chyba za 10 zastrzyków

A nie masz na refundację? Teraz 100% refundują
Nie. Mój gin powiedział, ze to nieprawda. I tylko w szczególnych przypadkach ma się za darmo :/ on wystawił kilka recept z refundacja 100% i powiedział, ze czeka na kontrole, bo nie powinien tego robić :/ tłumaczył mi to, ale nie ogarnelam do końca

reklama
Nie. Mój gin powiedział, ze to nieprawda. I tylko w szczególnych przypadkach ma się za darmo :/ on wystawił kilka recept z refundacja 100% i powiedział, ze czeka na kontrole, bo nie powinien tego robić :/ tłumaczył mi to, ale nie ogarnelam do końca

Czyli daja ale nie do końca. 😉 Szkoda. Ale ogólnie masz refundację? Jaka dawkę bierzesz?

Do góry