Nadzieja_31
Fanka BB :)
Ale cudny widok Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwająNie wiem czy się dodało ale próbowałam [emoji85]
Sprzed tygodnia Zobacz załącznik 1181799
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudny widok Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwająNie wiem czy się dodało ale próbowałam [emoji85]
Sprzed tygodnia Zobacz załącznik 1181799
Chętnie bym już go oddała, bo czuje się coraz ciężej. Może któraś się zarazi
U Ciebie tych 10 kg na plus nie widać [emoji85]Chętnie bym już go oddała, bo czuje się coraz ciężej. Może któraś się zarazi
@monika1708 @Humhum wyglądacie kwitnąco [emoji3059] chętnie się zaraze może uda mi się przez dwa miesiące złapać zanim urodzicie [emoji28]
Dziewczyny ja za Was cały czas trzymam kciuki [emoji110][emoji3059][emoji3059]Ale cudny widok[emoji3526] Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwają [emoji6]
Ale cudny widok☺ Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwają
@monika1708 @Humhum wyglądacie kwitnąco chętnie się zaraze może uda mi się przez dwa miesiące złapać zanim urodzicie
Gdzieś się musiały podziać, skoro tydzień temu dziecko ważyło 1750gU Ciebie tych 10 kg na plus nie widać [emoji85]
Ja równo po 2 tygodniach od zabieguHej Dziewczyny, dziś mija mi dwa tyg od łyżeczkowania. Na ulotce ze szpitala napisane jest, że można współżyć 14 dni po zabiegu. No i właśnie mam pytanie, jakby o było u Was? Nie mówię o samych staraniach się, tylko kiedy zaczelyscie współżycie po zabiegu? Jutro idę do mojego gina z mam nadzieje, że mnie zbada i coś doradzi. O