reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, wiem, że temat już był pewnie wielokrotnie wałkowany, ale w związku z tym, iż chce zrobić kolejne badania, mogłybyście mi wskazać te, których już nie zrobię (lista w załączniku), bo wykonuje się je do 6 tyg po poronieniu? U mnie będzie już ponad 7 tyg. Z całego serducha dziękuje! 😘

Załączniki

• 1CB7771B-4DD4-4A73-A365-8432AA6947FF.png
    1CB7771B-4DD4-4A73-A365-8432AA6947FF.png
    54,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Wspaniale kochana! [emoji173][emoji173] a jak się czujesz? Brzusio urosl ? [emoji4] moj Leos będzie dalej tegorocznym rodzynkiem [emoji23]
Czuję się dobrze ogólnie.
Ale ciężko mi długo chodzić, spaceruję, ale na krótkie dystanse. Brzuch jest już spory. Mała się rusza czasem tak mocno, że skórę wypycha. 🙂

Ciąża na lekach.
Na początku duphaston 3x1, nospa 2x1, fraxiparyna 0,3 - - - dwa krwotoki.Teraz jest luteina dopochwowa 100 mg dwa razy dziennie, witamina D3, euthyrox 25 rano na czczo, witaminy mama dha plus premium, magnez, metylowany kwas foliowy i biodaloin 2 x 1.

reklama
Do góry