reklama
Ja już po 2 prenatalnych. Wszystko w porządku. Narządy, przepływy, łożysko, wymiary itp. nie ma się do czego doczepić. Okazało się, że będzie dziewczynka mąż przeszczęśliwy!
Profilaktycznie chce jeszcze zrobić echo serca jak mała będzie większa żeby wykluczyć wady serca ze względu na te NT.
A to zdjęcie kciuka w buzi u mojej kruszynki
Ja Acard też biorę na noc - tak lekarz mi zalecił. Nie biorę heparyny.
Profilaktycznie chce jeszcze zrobić echo serca jak mała będzie większa żeby wykluczyć wady serca ze względu na te NT.
A to zdjęcie kciuka w buzi u mojej kruszynki
Załączniki
Jivka
Moderator
Super, gratulacje dziewczynki [emoji3590] Coś dziewczynkowa przewaga nam się robi [emoji4]Ja już po 2 prenatalnych. Wszystko w porządku. Narządy, przepływy, łożysko, wymiary itp. nie ma się do czego doczepić. Okazało się, że będzie dziewczynka [emoji3531] mąż przeszczęśliwy!
A to zdjęcie kciuka w buzi u mojej kruszynki[emoji3531]
monika1708
Fanka BB :)
super wiadomościJa już po 2 prenatalnych. Wszystko w porządku. Narządy, przepływy, łożysko, wymiary itp. nie ma się do czego doczepić. Okazało się, że będzie dziewczynka ♥ mąż przeszczęśliwy!
A to zdjęcie kciuka w buzi u mojej kruszynki♥
ja czekam jeszcze tydzien
Ja tez jeszcze tydzień muszę czekać Jakie badanie masz namiar robić, usg, usg+pappa, nifty?super wiadomości
ja czekam jeszcze tydzien
monika1708
Ja tez jeszcze tydzień muszę czekać Jakie badanie masz namiar robić, usg, usg+pappa, nifty?
ja już połówkowe
pappe z usg robiłam na prenatalnych
Myślałam że to pierwsze będzie u ciebie, sorki.ja już połówkowe
pappe z usg robiłam na prenatalnych
Stelle
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was które miały zabieg łyżeczkowania. U mnie miało to miejsce w czwartek (4 dni temu) i dzisiaj znowu zaczęłam się cholernie martwić. Na kontrolę według tego co mówił lekarz mam zgłosić się za 2-3 tygodnie razem z wynikami Hist-pat. W zasadzie od zabiegu utrzymuje się u mnie jedynie brązowe płomienie. Przez pierwsze dwa dni była to taka różowa krew, teraz już kolor jest bardziej brązowy. Nie jest tego dużo, od biedy starczylaby jedna wkładka na dzień. Bardziej martwią mnie "bóle" brzucha. Dopóki leżę jest ok. Ale wystarczy że trochę pochodzę i mam wrażenie takiego ucisku, jak siedzę to nieraz nawet uciska mi na odbyt. Tzn ja tak to czuje. Czuje też momentami takie bóle jak przed miesięczką, ale głównie mam uczucie takiej ciężkiej pochwy. Nie wiem jak to wytlumaczyc... Dzisiaj jak psiknełam to na dodatek coś mi szczyknęło tak jakby w środku. Nie wiem czy to normalne objawy czy powinnam czym prędzej zgłosić się do lekarza
reklama
Carry88
Moderator
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was które miały zabieg łyżeczkowania. U mnie miało to miejsce w czwartek (4 dni temu) i dzisiaj znowu zaczęłam się cholernie martwić. Na kontrolę według tego co mówił lekarz mam zgłosić się za 2-3 tygodnie razem z wynikami Hist-pat. W zasadzie od zabiegu utrzymuje się u mnie jedynie brązowe płomienie. Przez pierwsze dwa dni była to taka różowa krew, teraz już kolor jest bardziej brązowy. Nie jest tego dużo, od biedy starczylaby jedna wkładka na dzień. Bardziej martwią mnie "bóle" brzucha. Dopóki leżę jest ok. Ale wystarczy że trochę pochodzę i mam wrażenie takiego ucisku, jak siedzę to nieraz nawet uciska mi na odbyt. Tzn ja tak to czuje. Czuje też momentami takie bóle jak przed miesięczką, ale głównie mam uczucie takiej ciężkiej pochwy. Nie wiem jak to wytlumaczyc... Dzisiaj jak psiknełam to na dodatek coś mi szczyknęło tak jakby w środku. Nie wiem czy to normalne objawy czy powinnam czym prędzej zgłosić się do lekarza
To wszystko normalne ja krwawiłam 4 tygodnie po czym przyszła miesiączka i trwała 12 dni po 6 tygodniach jak ręka odjal. Kilka dni po zabiegu miałam takie bóle brzucha i krzyża i spuchnięcie, że nie mogłam ani chodzić ani wstać ani nic brałam zwykły apap plus antybiotyki i leki obkurczające. Na swoim przykładzie wiem, że na wszystko trzeba czasu fizycznie też się wszystko musi tam zagoic i ma prawo pobolewać.