Super że już w domu, cudowna MalutkaMelduje, ze u nas rodzinka w komplecie, już w donku, jestem przeszczesliwa... ❤ Któregos dnia na spokojnie opiszę wam co tam u nas się działo, ale ogólnie warunki fatalne w szpitalu.... Nie miałam nawet bezpośredniego dojscia do pradu żeby telefon naladowac... Gdyby nie to że w amoku dałam wam znać od razu po praktycznie to nie byłoby kontaktu ze mna w ogóle, bo tyle co mi pradu od krótkiego ladowania starczalo to dzwoniłam do męża... Całujemy wszystkie ciocie i powoli zacznę nadrabiac, dam znać jak porod i całą resztą...
reklama
monika1708
Fanka BB :)
@monika1708 miałaś dziś wizytę u lekarza w sprawie tej ostatniej krzywej cukrowej? Co Ci powiedział?
tak, mam cukrzyce ciążową.
mam przez tydzień mierzyć cukier na czczo i po posiłkach a później zobaczymy.
chociaż powiedział że bez insuliny raczej sie nie obejdzie ehhh.
jest cięzko, wczoraj na czczo był ok, dzis już nie.... i myśle co źle zrobiłam
coco07
No właśnie głos w mojej głowie mówi że będzie gorzej pod tym względem... czemu nie zalapiecie się na rota??
Mmr to skrót od szczepionki na odre/swinke/rozyczke. O niej się najwięcej mówi w kontekście autyzmu. I choć nie do kina w to wierzę, to gdzieś z tylu głowy zapaliła mi się czerwona lampka i nie chce tego dziecku podawać, dopóki nie będę mieć pewności że rozwija się intelektualnie prawidłowo. Wydaje mi się że jest okej, ale akurat jest to taka szczepionka ktorej od samego początku najbardziej się boje
Bo dziś mamy 13+4 [emoji17] a kiedy to mmr się powinno podać ? W którym tygodniu ?
@monika1708 Ja kojarzę, że miałam podobne wyniki jak Twoje. I insuliny nikt mi nie dał. A jeśli chodzi o cukry z rana - to bardzo ważny jest ostatni posiłek, aby przerwa była jak najkrótsza. Najlepiej coś zjeść tuż przed pójściem spać. Bo inaczej cukry rano potrafią szaleć.
monika1708
@monika1708 Ja kojarzę, że miałam podobne wyniki jak Twoje. I insuliny nikt mi nie dał. A jeśli chodzi o cukry z rana - to bardzo ważny jest ostatni posiłek, aby przerwa była jak najkrótsza. Najlepiej coś zjeść tuż przed pójściem spać. Bo inaczej cukry rano potrafią szaleć.
no mi dzisiaj zaszalały
Prześliczna ta Twoja kruszynka! Dużo zdrówka!Melduje, ze u nas rodzinka w komplecie, już w donku, jestem przeszczesliwa... ❤ Któregos dnia na spokojnie opiszę wam co tam u nas się działo, ale ogólnie warunki fatalne w szpitalu.... Nie miałam nawet bezpośredniego dojscia do pradu żeby telefon naladowac... Gdyby nie to że w amoku dałam wam znać od razu po praktycznie to nie byłoby kontaktu ze mna w ogóle, bo tyle co mi pradu od krótkiego ladowania starczalo to dzwoniłam do męża... Całujemy wszystkie ciocie i powoli zacznę nadrabiac, dam znać jak porod i całą resztą...
Jivka
Moderator
Po roczku dopiero [emoji4]Bo dziś mamy 13+4 [emoji17] a kiedy to mmr się powinno podać ? W którym tygodniu ?
roki_1991
Ważne jest to co pisze witch czyli ostatni posiłek przed snem. Opanowanie cyrku wymaga czasu bo niestety ale jest to metoda prób i błędów. Musisz znaleźć jedzenie po którym cukier Ci nie rósnie. Polecam zapisywanie sobie co jadłaś i potem zapisz sobie wynik cukru jaki masz może tym sposobem znajdziesz swoje dozwolone produkty bo n8by mówią że przy cukrzycy nie powinno się jeść białego pieczywa A znam przypadki gdzie biała pieczywo nie powodowało skoku cukrutak, mam cukrzyce ciążową.
mam przez tydzień mierzyć cukier na czczo i po posiłkach a później zobaczymy.
chociaż powiedział że bez insuliny raczej sie nie obejdzie ehhh.
jest cięzko, wczoraj na czczo był ok, dzis już nie.... i myśle co źle zrobiłam
Spokojnie, szczepionka podaje się w 13 miesiącu życia dopiero chociaż ja osobiście na pewno będę ciała ja przeciągnąć trochę. Ale żeby nie było, wszystkie szczepienia do tej pory robiłam wice zgodnie z kalendarzem szczepień i daleko mi do teorii spiskowych jakie snują aantyszczepionkowcyBo dziś mamy 13+4 [emoji17] a kiedy to mmr się powinno podać ? W którym tygodniu ?
reklama
monika1708
Zapisuję wszystko [emoji4] wczoraj miałam po śniadaniu skok A dalej był w normie , A dzisiaj na czczo Ale to fakt może za wcześnie zjadłam zanim spać poszłamWażne jest to co pisze witch czyli ostatni posiłek przed snem. Opanowanie cyrku wymaga czasu bo niestety ale jest to metoda prób i błędów. Musisz znaleźć jedzenie po którym cukier Ci nie rósnie. Polecam zapisywanie sobie co jadłaś i potem zapisz sobie wynik cukru jaki masz może tym sposobem znajdziesz swoje dozwolone produkty bo n8by mówią że przy cukrzycy nie powinno się jeść białego pieczywa A znam przypadki gdzie biała pieczywo nie powodowało skoku cukru
Spokojnie, szczepionka podaje się w 13 miesiącu życia dopiero chociaż ja osobiście na pewno będę ciała ja przeciągnąć trochę. Ale żeby nie było, wszystkie szczepienia do tej pory robiłam wice zgodnie z kalendarzem szczepień i daleko mi do teorii spiskowych jakie snują aantyszczepionkowcy