reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam.
Dziewczyny po jakim czasie zaczęliście znowu się starać po poronieniu w 11 tygodniu .czekaliście pełne 3miesiace?. Dziękuję za odpowiedź .

Witam.
Dziewczyny po jakim czasie zaczęliście znowu się starać po poronieniu w 11 tygodniu .czekaliście pełne 3miesiace?. Dziękuję za odpowiedź .
Najlepiej idz do gina po pierwszej @, niech Ci zrobi iść i sprawdzi czy wszystko jet okej. Wtedy powinien dc Ci zielone światło na starania ;) bo to że trzeba czekać 3 miesiące czy pół roku, to stara szkoła, już się od ego odchodzi :)

Polecam ci organizer z firmy akuku , pakujesz wszystko co dotyczy przewijania kremowania itp i gdzie bys nie przewijala malej to caly organizer w rękę bierzesz, przydatny u mnie bynajmniej [emoji4][emoji4]
O, zwrócę na to uwagę, dzięki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Witam.
U mnie 10/11 tc, poronienie zatrzymane, indukowane w szpitalu farmakologicznie, czekaliśmy pełne 3 cykle ze staraniami.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja dxis byłam u dr P. I jestem tylko zdolowana bo mowi ze 80 procent poronien to wady genetyczne i u mnie tak było prawdopodobnie ale żadnego zaridka nie badalam. Jest tu na forum któraś z was co miala 2 lub więcej poronien i badała zarodki?

Hej dziewczyny ja dxis byłam u dr P. I jestem tylko zdolowana bo mowi ze 80 procent poronien to wady genetyczne i u mnie tak było prawdopodobnie ale żadnego zaridka nie badalam. Jest tu na forum któraś z was co miala 2 lub więcej poronien i badała zarodki?
Miałam dwa z czego jeden to zaśniad ale nie badałam.
Wiesz że dopóki nie zgadzasz zarodka to trochę wróżenie z fusów

reklama
Ja miałam dwa w tym badałam tylko drugi zarodek gdzie była wada genetyczna, pierwszy nie wiem co się wydarzylo. Tak jak @M@lly pisze póki nie zbadasz to tylko możesz gdybać

Do góry