Madlein
Fanka BB :)
Kochana ja poroniłam samoistnie i czekałam na @ 6 tygodni i 2dni. Do 6-7 tygodni to norma jeszcze.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja poroniłam samoistnie i czekałam na @ 6 tygodni i 2dni. Do 6-7 tygodni to norma jeszcze.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Przykro mi a czy przed zabiegiem zaczęłaś sama ronić? Powiedz mi proszę, czy przed tym usg w 9 tc miałaś wcześniej usg i serce biło?
Może się dopiero rozkręca serducho. Trzymam mocno kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
a dostałaś jakieś tabletki? duphaston ,luteina? coś co może pomóc?Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Dobre wieści najważniejsze że jest jakaś szansa a to już wieleDziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Cały czas na lekach jestem Duphaston 3 x 2. Nie chce sobie robić nadzieję. Ale się cieszę. Naprawdę.a dostałaś jakieś tabletki? duphaston ,luteina? coś co może pomóc?
trzymam kciuki !! modlitwy tez z wami Oby sie udaloDziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....