roki_1991
Fanka BB :)
@kb.karola90 coś cicho jesteś. Czyżby coś zaczęło się dziać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo jestem wieeeeelka. W sumie jak idę to już jak kaczka i bardziej kulam się z nogi na nogę niż idę ja mu codziennie mówię kto tu na niego czeka i że wozeczek czeka i pokoik ale on jednak woli u mamusi@kb.karola90 dzielnie Antos trzyma się w brzuszku może czeka na święta i chce Wam zrobić taki prezent rozbawilas mnie tym, że jak przewracasz się z boku na bok to cały dom się trzęsie chyba faktycznie masz duuuzy brzuszek powiedz Antosiowi, że wirtualne ciotki też czekają na niego niech tam nie zasiedzi się
Patrz patrz obyś się zaraziła@kb.karola90 faktycznie duży brzuszek ale jest piękny nie mogę się na niego napatrzec❤
@roki_1991 a jak tam Twój brzuszek? ❤
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie?
@OneMoreTime jak tam u Ciebie? Księżniczki dalej w brzuszku?