reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 @Takaja123 cicho siedzę bo odbieram milion telefonów dziennie czy to już. Hahaha. A tu cisza zupełna. Wczoraj mój tata szantazowal Antka że jak do świąt nie wyjdzie to prezent od zajączka go ominie. Ale Antek chyba sobie nic z tego nie zrobił :D czasem pojawiają się skurcze przepowiadajace, częściej brzuch boli jak na okres ale dość mocno no i coś tak z cycuchów zaczyna lecieć ale nie z samych brodawek tylko z tych takich (nie wiem jak to nazwać)brodaweczek które są na otoczce sutka. Nie wiem czy to normalne. Za tydzień we wtorek mam wizytę ale szczerze mówiąc mam ogromną nadzieję że będę już po. Giry mam jak stara babcia. W nocy to jak się przewracam z boku na bok to cały dom się trzęsie :D ale kto by się spodziewał że ja będę marzyć i tym żeby już nareszcie urodzić...Antek miał być wczesniakiem, a nawet skrajnym wczesniakiem...
No i mój Michał ma dzisiaj imieniny no i niby dogadali się na dzisiaj ale Tatusia Antek chyba też ma w nosie. Hahaha.

@kb.karola90 dzielnie Antos trzyma się w brzuszku :D może czeka na święta i chce Wam zrobić taki prezent :) rozbawilas mnie tym, że jak przewracasz się z boku na bok to cały dom się trzęsie :D chyba faktycznie masz duuuzy brzuszek :) powiedz Antosiowi, że wirtualne ciotki też czekają na niego niech tam nie zasiedzi się :D

@kb.karola90 rozumiem to że cały dom się trzęsie, bo u mnie to samo :p dziś środa, to jest szansa że do wtorku będziesz już tulic skarba. U nas wczoraj pierwsza majówka się rozpakowała, totalnie z zaskoczenie ją wzięło, ale wszystko okej :) także i u nas zaczyna się robić gorąco

@kb.karola90 dzielnie Antos trzyma się w brzuszku :D może czeka na święta i chce Wam zrobić taki prezent :) rozbawilas mnie tym, że jak przewracasz się z boku na bok to cały dom się trzęsie :D chyba faktycznie masz duuuzy brzuszek :) powiedz Antosiowi, że wirtualne ciotki też czekają na niego niech tam nie zasiedzi się :D
Nooo jestem wieeeeelka. W sumie jak idę to już jak kaczka i bardziej kulam się z nogi na nogę niż idę :D ja mu codziennie mówię kto tu na niego czeka i że wozeczek czeka i pokoik ale on jednak woli u mamusi :D

@roki_1991 a Ty dokładnie na kiedy masz termin?? U nas na kwietniowkach nawet po kilka dzieci dziennie się rodzi i tak zazdroszczę tym mamuśka bo ja już tak cholernie nie mogę się doczekać :)

Pokaże Wam zdjęcie z zeszłego tygodnia. Tak dla jaj porownywalysmy brzuchy z przyjaciółką. Zamazałam twarze bo podejrzewam że oprócz dziewczyn piszących jest tez mnóstwo obserwujących ;)

Załączniki

• IMG_20190410_124642.jpg
    IMG_20190410_124642.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry