Takaja123
Fanka BB :)
@kb.karola90 oby Antos szybko chciał przyjść na świat ile teraz waży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś piszę z innymi kobietami i są normalne. Da się z nimi pisać i o co kolwiek zapytać, a nie to co niektórych dotyczy, myśle że wiesz o kogo mi chodzi!!!To Ty wszystkich atakujesz. Jeszcze nigdy na tym forum nie było takiej atmosfery. Może poczytaj swoje posty to zrozumiesz co próbujemy Ci przekazać.
We wtorek 3200-3300.To ile już ma twój antos?
Antek od początku był o 1-2 tygodnie większy wielkie te nasze bobaskiMój Maksiu też koksi, aż się tego boję do jakiej wagi on dojdzie. Narazie jest o tydzień większy, a do terminu jeszcze 11 tygodni.
Szczerze mówiąc to nie wiem o co Ci chodzi. I trochę pokory bo to na pewno by Ci się przydało. Tutaj każdy ma do każdego szacunek. Dziewczyny mają naprawdę ogromną wiedzę i uszanuj to. A takimi tekstami nikogo sobie nie zjednasz. My tu jesteśmy prawie jak rodzina i jak trzeba to przytulamy a jak trzeba to przekładamy przez kolano i nieraz niejedna z nas dostała tutaj burę która bardzo jej pomogła.Jakoś piszę z innymi kobietami i są normalne. Da się z nimi pisać i o co kolwiek zapytać, a nie to co niektórych dotyczy, myśle że wiesz o kogo mi chodzi!!!
3200-3300 ważył we wtorek@kb.karola90 oby Antos szybko chciał przyjść na świat ile teraz waży?
Ja mam 11 kwietnia 3 prenatalne to się dowiem czy się jakoś opamietal czy dalej tak nabiera. Myślę że to też dzięki heparynie, przepływy super to i jedzenia sobie nie żałują :-)We wtorek 3200-3300.
Antek od początku był o 1-2 tygodnie większy wielkie te nasze bobaski
Nie będę szanować takich osób jak Ty. Wcześniej już pisałam jak ludzie traktuje mnie tak ja będę traktować ich. Chyba zrozumiałaś. I jeśli nie chcesz psuć atmosfery na forum to nie komentuj moich wpisów i będzie ok.Szczerze mówiąc to nie wiem o co Ci chodzi. I trochę pokory bo to na pewno by Ci się przydało. Tutaj każdy ma do każdego szacunek. Dziewczyny mają naprawdę ogromną wiedzę i uszanuj to. A takimi tekstami nikogo sobie nie zjednasz. My tu jesteśmy prawie jak rodzina i jak trzeba to przytulamy a jak trzeba to przekładamy przez kolano i nieraz niejedna z nas dostała tutaj burę która bardzo jej pomogła.
We wtorek 3200-3300.
Antek od początku był o 1-2 tygodnie większy wielkie te nasze bobaski
Niech rośnie w siłę będziesz się martwić potem tak jak my terazJa mam 11 kwietnia 3 prenatalne to się dowiem czy się jakoś opamietal czy dalej tak nabiera. Myślę że to też dzięki heparynie, przepływy super to i jedzenia sobie nie żałują :-)