roki_1991
Fanka BB :)
Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia
Po 1 poronieniu, udało się mi zajść w ciążę i mam teraz cudowną córkę
Ja pamiętam śliczna córeczka, gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia
Wlasnie taka metodę stosujemy od kilku miesięcy i niestety bez skutku. Na kalendarzyk patrzę z przymrużeniem oka bo wiem ze z ta moja owulacja różnie bywaTak 26-28 dni ale owu mniej więcej w połowie cyklu a tu taki psikus. Co prawda kochaliśmy się regularnie co 2-3 dni ale na usg w 5+2tc było już pięknie bijące serduszko i lekarz dam się zapytał czy możliwe ze zaszłam ok 5dc a wiem że to możliwe wszystko jest możliwe także proszę wyrzucić kalendarz i kochać się co 2 dni a nie tylko wtedy kiedy wydaje Ci sie ze może być owulacja.
Gratuluję pięknej córeczki!!!Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia