annkow111
Fanka BB :)
@Takaja123 ja jednak nie luteine ale dupka brałam o 8 i 19. Tak by dość blisko 12 godzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropo mieska to czy nie jadłaś kochana kabanoskow ?? [emoji6]Haha
Nie jem mięsa.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] no, ale dopytywalam czy anemia może być od.tego i lekarz mi.powiedzial, że nie , bo nie jem już z 3 lata A w pierwszej ciąży nie miałam takiego problemu , więc jest Po prostu anemia bo jest... odetchnelam z ulgą, bo nie dałabym rady zjeść mięsa
No właśnie to mnie w ciąży skusiło dlatego dzieciaki to kabanoski , no ale jednak nic innego z mięsa nie przejdzie te kabanosy to też były jednorazowe wyskoki smakowe [emoji14]Apropo mieska to czy nie jadłaś kochana kabanoskow ?? [emoji6]
Jezu ja tez zaczynam świrować na poważnie.
Wmawiam sobie, ze moje dzieciątko już na pewno nie żyje.. zniknęły mi wszystkie objawy, piersi mnie nie bolą, nie są tak nabrzmiałe. Najchętniej pojechałabym na IP ale co im powiem? Zróbcie mi usg bo zeświruje?!
Boże nie wytrzymam tygodnia jeszcze do wizyty.. siedzę i płacze
Hhahah ja tak po becie śpię spokojnie ze 4 dni [emoji23] kurcze ja dopiero idę 6 marca na wizytę [emoji37]Dziewczyny dziękuje Wam za wparcie [emoji173]️ maluch mam się dobrze, rośnie, serce bije, widzialam jak macha nóżkami [emoji173]️ mogę spać spokojnie.. przez jakiś tydzień [emoji23]Zobacz załącznik 946713