reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 @kb.karola90 dziewczyny jak tam u Was?
kb.karola90
Hey u 28tc dotarłam do pierwszego wyznaczonego punktu kolejny to 30tc. W piątek wizyta wiec zobaczymy co u Antosia i tej cholernej szyjki...ale już w ogóle o niej nie myślę...@Oczekujaca123 @kb.karola90 dziewczyny jak tam u Was?
Cały czas kompletujemy wyprawkę. Dzisiaj tatuś, babcia i dziadek jada do Ikei po mebelki i łóżeczko dla Antosia. To wszystko staje się coraz bardziej realne
I cały czas trzymam kciuki żeby u Ciebie @ nie przyszła ipojawily się II kreseczki na teście
Takaja123
@kb.karola90 o to super, że już szykujcie powoli wszystko dla Antosia cały czas Wam kibicuje mam nadzieję, że szyjka nie zrobi żadnego psikusa i osiągniesz kolejny punkt u mnie jak na razie @ brak 3 dni po terminie.
reklama
kb.karola90
Dziękujemy Ci bardzo my też cały czas trzymamy za Ciebie kciuki@kb.karola90 o to super, że już szykujcie powoli wszystko dla Antosia cały czas Wam kibicuje mam nadzieję, że szyjka nie zrobi żadnego psikusa i osiągniesz kolejny punkt u mnie jak na razie @ brak 3 dni po terminie.
Szykujemy już wszystko pełną parą. Niestety musimy liczyć się z tym ze Antoś urodzi się troszkę wcześniej wiec.musimy mieć już wszystko gotowe.