Lu_cy
Fanka BB :)
Ja korzystałam z różnych, ostatnie których używałam były z allegro. 20 zl za 50 testów były najlepsze takie jasnorozoweDziewczyny korzystacie z testów owulacyjnych? Gdzie kupujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystałam z różnych, ostatnie których używałam były z allegro. 20 zl za 50 testów były najlepsze takie jasnorozoweDziewczyny korzystacie z testów owulacyjnych? Gdzie kupujecie?
A może lepiej zadzwon do lekarza jutro i może coś ci powie. Z plamieniami trzeba uważaćDziewczyny jak zawsze mam schizy, miałam teraz trochę na papierze takich brązowych nitek. We wtorek na wieczór też miałam a później rano i cały dzień aż do teraz nic. Od czego to może być? Bo niektórzy mówią że to od acardu. Nie wiem co zrobic wizyta w poniedziałek..
Wiem że nie ma żartów. Ale to były tylko takie paproszki brązowe dosłownie kilka sztuk, ja zaczęłam plamic dzień po terminie @ i wtedy byłam u lekarza ale to widocznie była stara krew po implantacji i może jakieś resztki paprochow tam jeszcze krażą. Biorę duphaston, acard i heparyne także jestem zabezpieczona. Póki nie ma żywej krwi to nie trzeba siać paniki, ale ja się uspokajam jak Wam o tym powiemA może lepiej zadzwon do lekarza jutro i może coś ci powie. Z plamieniami trzeba uważać
Ja wtedy co straciłam plamilam 5 tygodni bez przerwy, teraz miałam takie jakby paproszki kilka sztuk ale zawsze mi się przypomina ta ciąża z zeszłego roku i włos się na głowie jeży teraz mam jakieś dobre przeczucia, może przez te leki, może przez to że lekarz nie straszy@Lu_cy jestem pewna, że to jakieś pozostałości. Jesteś ustawiona na lekach. Moja lekarka też zawsze mówiła, że jak są brązowe skąpe plamienia, nie ma co panikować. Choć ten stres znam, bo plamiłam praktycznie do 16 t.c.
@Kasiulek 77 gratulacje
@Ela93 ja prawdopodobnie ronilam z powodu zbyt krótkiej fazy lutealnej. Jeszcze jak krwawiłam (drugi raz) to już miałam owulacje i nie kazał mi czekac. Niestety dostałam okres po 9 dniach od tej owu. I teraz się monitorowałam i pękł mi dziś pęcherzyk w 20dc. Dopiero. A powinien 4 dni temu Max. Wiec u mnie to problem tej natury. Może się pomonitoruj jeden cykl.