reklama
Paulinax
Fanka BB :)
Z wagą wszystko ok. Nawet ciut więcej niż trzebaJa kojarzę że w 30tc powinno być ok 1.1
Niestety w internecie ciężko znaleźć normy. A jak z waga dziecka - mieści się w siatkach centylowych?
Baaardzo długo mnie tu nie było,ale za to przychodze z dobrymi wiadomościami
Po dwuch utraconych ciążach, znów mamy fasolke mam nadzieje że do trzech razy sztuka...
6.09 miałam ostatnią miesiączke i dokładnie 6.10 zrobiłam test bo piersi mnie tak bolały (masakrycznie) no i brzuch mnie bolał tak jak zawsze przed miesiączką ale doszło ciągnięcie w jajnikach więc już mnie coś tknęło żeby ten test zrobić i wyszły moje kochane, przecudowne dwie kreseczki od razu zaczełam brać duphason który został mi z poprzedniej ciąży dwa razy dziennie bo bałam sie strasznie że ten ból brzucha jak przed miesiączką może zwiastować coś złego... Jak najszybciej zarejstrowałam sie do gina. Stwierdził że macica jest rozpulchniona i rzeczywiście test sie nie mylił, kazał duphason brać dalej dwie dziennie (przestało mnie boleć po nich brzuch), dodatkowo zwiekszył dawkę foliku na 3 tabletki dziennie plus acard raz dziennie wieczorem. No i druga wizyta za dwa tygodnie od pierwszej czyli 23.10
Boje sie strasznie bo zbliża sie ten czas w którym zawsze traciłam ciąże....
Jeszcze nigdy chyba nie mogłam sie tak doczekać wizyty u gina jak Teraz. ...byle do końca października, wtedy będę sie czuła bezpieczniej.
Po dwuch utraconych ciążach, znów mamy fasolke mam nadzieje że do trzech razy sztuka...
6.09 miałam ostatnią miesiączke i dokładnie 6.10 zrobiłam test bo piersi mnie tak bolały (masakrycznie) no i brzuch mnie bolał tak jak zawsze przed miesiączką ale doszło ciągnięcie w jajnikach więc już mnie coś tknęło żeby ten test zrobić i wyszły moje kochane, przecudowne dwie kreseczki od razu zaczełam brać duphason który został mi z poprzedniej ciąży dwa razy dziennie bo bałam sie strasznie że ten ból brzucha jak przed miesiączką może zwiastować coś złego... Jak najszybciej zarejstrowałam sie do gina. Stwierdził że macica jest rozpulchniona i rzeczywiście test sie nie mylił, kazał duphason brać dalej dwie dziennie (przestało mnie boleć po nich brzuch), dodatkowo zwiekszył dawkę foliku na 3 tabletki dziennie plus acard raz dziennie wieczorem. No i druga wizyta za dwa tygodnie od pierwszej czyli 23.10
Boje sie strasznie bo zbliża sie ten czas w którym zawsze traciłam ciąże....
Jeszcze nigdy chyba nie mogłam sie tak doczekać wizyty u gina jak Teraz. ...byle do końca października, wtedy będę sie czuła bezpieczniej.
1
183785
Gość
Ja dzisiaj miałam kilka brązowych plamek krwi. Musiałam uprać piżamę.
1
183785
Gość
Przyszła @ z całym impetem. Dzisiaj pierwszy dzień bez luteiny i @ w lesie na grzybach mnie dopadła.
Oczekujaca123
To nic tylko sie cieszyc [emoji14]Przyszła @ z całym impetem. Dzisiaj pierwszy dzień bez luteiny i @ w lesie na grzybach mnie dopadła.
A u mnie grzybow nie ma
1
183785
Gość
Myślałam, że przyjdzie za kilka dni, a ona od razu przyszła. Dwa miesiące nie było @.To nic tylko sie cieszyc [emoji14]
A u mnie grzybow nie ma
reklama
Oczekujaca123
Ale to chyba lepiej?Myślałam, że przyjdzie za kilka dni, a ona od razu przyszła. Dwa miesiące nie było @.
A co dalej ? Jaki plan?
Co ze staraniami?
Musisz czekac kilka cykli jak sie uregulują? Bo z tego co pamietam to chcieliscie sie starac.