Paulinax
Fanka BB :)
To już nie wiem, czy mam się bać p ta szyjkę czy trochę wyluzowac ?@Paulinax bezwzglednie lezec i brac luteine dopochwowa. Nawet do lekarza pierwszego kontaktu niech m leci po recepte. Moglabym ci listek wyslac, ale za nim to dojdzie... a skad jestes? Bo ja z Krakowa
@kb.karola90 kazda marzy o domoeym usg. Lepiej tak czesto nie robic. Inne dziewczyny ratuja sie detektorem tetna plodu. Tylko jak nie znajdziesz bicia serca to dopiero stresior. No i lspie od 12tc
@AngelAngelika trudno teraz powiedziec. Trzeba poczekac na @. Mozesz miedzy 3-5 dc zrobic badanie hormonow lh, fsh, estradiol, prolaktyna, sprawdz tez sobie tarczyce w razie w. Te hormony pokarza co sie dzieje z cialem i czy bedzie szansa na owulacje. Mnie dziwi, ze lekarze tego nie kontroluja. Z autopsji wiem, ze po poronieniu cialo potrzebuje kilku cykli by dojsc do siebie. To nie przeszkadza w staraniom o tyle, ze ciaza moze nie zaskoczyc, ale starac sie jak najbardziej mozecie. W koncu jest tyle dziewczyn, ktorym od razu sie udalo zajsc i donosic spokojnie ciaze.
@roki_1991 masz pecherzyk z cialkiem zoltym, to bardzo dobrze rokuje. Wiem, ze ciezko, ale spokojnie. A cycki... od 5tc flaczeja. Ja teraz to w ogole nic nie czuje bo karmie piersia. Brzuch nic nie boli. I gdyby nie krwawienie i wizyty, aaaa... i cholerne mdlosci od 6tc, ktore niestety raz sa, a raz nie, to nie wiedzialabym, ze jestem w ciazy.
Dzwoniłam do lekarza i mówił ze na miękką szyjkę się nic nie bierze . Jedynie na skracajaca się.