Totois30
Fanka BB :)
@roki_1991 dopiero 25.05 ale zleci @monia_l no to powinno byc git, nue powinno byc problemow z płodnościa @Tutti_frutti_by-Iga decyzja nalezy do Ciebie. Ja nabralam innego podejscia do lekarzy ktorzy kiedys zamiast szukac przyczyny porannych sztywnien dłoni skierowali mnie na zabieg nacinania sciegien bo mysleli ze mam zapalenie pochewek ścięgnistych a po nich reka nie bylaby do konca sprawna. Teraz nigdy nie bede zdawac sie na opinie 1 lekarza. Chodze do 3 specjalistow jednoczescie i razem z artykulami naukowymi w internecie i sensownymi forami wyrabiam sobie jakas opinie. Po prostu lekarze nie troszcza sie o nas tak jak nam sie wydaje. Ale to jest moje stanowisko i kazdy ma prawo do innego. Ja zrobilam sporo badan , wiekszosc to wyniki negatywne ale to tez wyniki, chcialam wiedziec co i jak.duzo czytalam na forum poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Teoretycznie mnie to nie dotyczy, mam za soba 1 poronienie ale tak juz mam ze chce wiedziec co i jak. @porcelana a w jakim celu bierzesz acard? Ja jak sie dowiedzialam ze jestem oczyszczona, poszlam dopiero po pierwszym@. Luteine od okresu? Przeciez ona blokuje owulacje. Jesli lekarze nie tlumacza to warto chociaz posledzic inne watki albo poszukac w necie zeby wiedziec co sie bierze, po co i jak to dziala.
Ostatnia edycja: