ehhh no staram się zająć myśli , szukam łóżek do sypialni@Marika92 oo kochana :* moj M tez wyjezdza teraz ale na 2 tyg co 2 tyg. Tzn teraz jest niedaleko i w sumie dojezdza ale potem pewnie znow drugi koniec Polski a 12 h pracy dziennie wiec nie ma opcji na odwiedziny. Ale! To bardzo wazne zebys sie nie smucila teraz. Ponoc bardzo takie emocje rzutuja na maluszka. Np kobietom podczas II wojny zmarli mezowie i przezyly traume to badania pokazaly ze dzieci bardzo czesto w doroslym zyciu mialy depresje. Moja kolezanka tez czytala ze warto starac sie o bezstresowa w miare mozliwosci ciaze, wtedy maluszek tez bedzie spokojny. No i ich Kaziutek to aniolek a jaki cudny ojeny. Takze komedie, moze kolezanki zaprosic, na pewno starac sie weselic! Dla Maksia:*
reklama
martakratka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny Bardzo sie cieszę ale jak każda z nas boje się okrutnie...
muza_ton
@agatush biorę neoparin 80 i acard 75. Katar i kaszel mam juz jakieś 5tygodni. Może to to. 23.04 będę powtarzać to badanie zobaczymy jak wyjdzie.
@Totois30 ja biorę asmag forte 3tabl dzienie póki co chociaż max mozna 6. I jest lepiej. Też miałam takie bóle. Kichłam a potem płakałam z bólu. Czasem przy przewracaniu z boku na bok też sie zdarzało.
@Olasec jak wymioty? Mi lekarka kazała ma noc brać rennie i gavoscon. W koncu śpię jak człowiek już trzecia noc także daje to radę.
@hona ten stres Cię wykończy. A idź na jakie zwolnienie odpocznij trochę.
@martakratka piękny przyrost. Będzie wszystko dobrze
@Totois30 ja biorę asmag forte 3tabl dzienie póki co chociaż max mozna 6. I jest lepiej. Też miałam takie bóle. Kichłam a potem płakałam z bólu. Czasem przy przewracaniu z boku na bok też sie zdarzało.
@Olasec jak wymioty? Mi lekarka kazała ma noc brać rennie i gavoscon. W koncu śpię jak człowiek już trzecia noc także daje to radę.
Ostatnia edycja:
Olasec
natala95
A który masz tydzień ?
agatush
Moderatorka
Jeśli bierzesz to możesz sprawdzić też oprócz fibrynogenu appt i ddimery, ale spokojnie. Ile masz tego fibrynogenu?@agatush biorę neoparin 80 i acard 75. Katar i kaszel mam juz jakieś 5tygodni. Może to to. 23.04 będę powtarzać to badanie zobaczymy jak wyjdzie.
natala95
A ogolnie jak samopoczucie ?Oby...
reklama
Totois30
@roki_1991 woooow jakie endo nic tylko sie zagniezdzac! Super ale sie ciesze ze dzialacie