reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 oo kochana :* moj M tez wyjezdza teraz ale na 2 tyg co 2 tyg. Tzn teraz jest niedaleko i w sumie dojezdza ale potem pewnie znow drugi koniec Polski a 12 h pracy dziennie wiec nie ma opcji na odwiedziny. Ale! To bardzo wazne zebys sie nie smucila teraz. Ponoc bardzo takie emocje rzutuja na maluszka. Np kobietom podczas II wojny zmarli mezowie i przezyly traume to badania pokazaly ze dzieci bardzo czesto w doroslym zyciu mialy depresje. Moja kolezanka tez czytala ze warto starac sie o bezstresowa w miare mozliwosci ciaze, wtedy maluszek tez bedzie spokojny. No i ich Kaziutek to aniolek a jaki cudny ojeny. Takze komedie, moze kolezanki zaprosic, na pewno starac sie weselic! Dla Maksia:*
ehhh no staram się zająć myśli , szukam łóżek do sypialni :)

reklama
@agatush biorę neoparin 80 i acard 75. Katar i kaszel mam juz jakieś 5tygodni. Może to to. 23.04 będę powtarzać to badanie zobaczymy jak wyjdzie.

@Totois30 ja biorę asmag forte 3tabl dzienie póki co chociaż max mozna 6. I jest lepiej. Też miałam takie bóle. Kichłam a potem płakałam z bólu. Czasem przy przewracaniu z boku na bok też sie zdarzało.

@Olasec jak wymioty? Mi lekarka kazała ma noc brać rennie i gavoscon. W koncu śpię jak człowiek już trzecia noc także daje to radę.

@hona ten stres Cię wykończy. A idź na jakie zwolnienie odpocznij trochę.

@martakratka piękny przyrost. Będzie wszystko dobrze

Ostatnia edycja:
th1.jpg

Załączniki

• th1.jpg
    th1.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 413
@AgaB33 od tygodnia mam spokój z wymiotami. Mdli mnie czasem ale jest lepiej. Zgaga się nasila i biorę rene właśnie. Jeszcze trochę muszę wytrzymać. Zaczynam przygotowania na przyjście Szymusia, robię pranie i ogólnie wszystko przygotowujemy.

@nafoczka Tobie również życzymy miłego dnia:)

@agatush biorę neoparin 80 i acard 75. Katar i kaszel mam juz jakieś 5tygodni. Może to to. 23.04 będę powtarzać to badanie zobaczymy jak wyjdzie.

@Totois30 ja biorę asmag forte 3tabl dzienie póki co chociaż max mozna 6. I jest lepiej. Też miałam takie bóle. Kichłam a potem płakałam z bólu. Czasem przy przewracaniu z boku na bok też sie zdarzało.

@Olasec jak wymioty? Mi lekarka kazała ma noc brać rennie i gavoscon. W koncu śpię jak człowiek już trzecia noc także daje to radę.

@hona ten stres Cię wykończy. A idź na jakie zwolnienie odpocznij trochę.

@martakratka piękny przyrost. Będzie wszystko dobrze
Jeśli bierzesz to możesz sprawdzić też oprócz fibrynogenu appt i ddimery, ale spokojnie. Ile masz tego fibrynogenu?

reklama
Do góry