reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ahaaaa ok Marika Aga dzieki:*, dziewczyny na innym forum tez zakazywaly usuwac a ja myslalam ze nie wolno z tym pecherzykiem wstrzyknac. Ale tez miewacie takie strzykawy? Tzn Aga mowi ze nie, no nie wiem powstrzykuje te dobre a we wtorek i tak mam wizyte to sie zapytam i zajrze do apteki na wszelki wielki. Dziekuje:*

Ahaaaa ok Marika Aga dzieki:*, dziewczyny na innym forum tez zakazywaly usuwac a ja myslalam ze nie wolno z tym pecherzykiem wstrzyknac. Ale tez miewacie takie strzykawy? Tzn Aga mowi ze nie, no nie wiem powstrzykuje te dobre a we wtorek i tak mam wizyte to sie zapytam i zajrze do apteki na wszelki wielki. Dziekuje:*

Ja czesto mam takie strzykawki i wpuszczam razem z tym powietrzem.

@Totois30 dobre są, powietrze jest u mnie w każdej. Wstrzykuj razem z powietrzem od początku do końca aż tłok dojdzie do końca i dalej nie bedzie już można. Powietrze nie przeszkadza ani trochę. Tak ma być.

Co do tych snow to widze ze nie jestem sama. Ale teraz w ciazy to czesto jakies koszmary,no normalnie az strach isc spac :-D

@anja93 też masz takie koszmary? Jak mi się takie przyśniły któregoś razu to obudziłam się ze strachu i w ogóle bałam się podnieść i iść do toalety. Ja byłam pewna, że białe spodenki od piżamy to są na bank w strategicznym miejscu czerwone. Ale nie były.:)

@ivvonka no nawet nie pytaj, prawie nie ma nocy zeby mi sie cos dziwnego nie snilo.. Ale z dwa tyg temu mialam taka sytuacje w nocy a spie czasem w takich jasnych spodenkach w czerwone serca ze zachcialo mi sie siku i poszlam rozespana do lazienki zdejmuje te spodenki widze cos czerwonego.....i jak wylecialam z drzwi to ino roz :-D juz mialam budzic meza ze musimy jechac na IP ze cala w krwi jestem i dopiero sie ocknelam ze to przeciez czerwone serce. Jezu i to nie sen! :-D a zawal mialam taki ze chyba do rana nie zasnelam :-D ... Z wrazenia of kors :-D

No to ja nie chce myslec co przed wizytami będzie mi sie snilo..juz to widze..na pewno beda min 2 wizyty bo we wtorek zobaczy czy rosnie a costam na pewno rosnie i tak nic nie bedzie jeszcze widac, wiec 27.04 bedzie wizyta wstepna decydujaca...a cos na uspokojenie bralyscie:D?

reklama
@AgaB33 na razie u mnie to samo..dzis to porostu taki szal..oczywiscie poszcze..M nie ,na niego to jest duzo sposobow tym bardziej ze wczesniej staranka wiec naciskalam na klasyke. A faktycznie, z Wami nie zgine:):):) wczesniej bez forum to ja nie wiem jak ja sobie radzilam :D

Do góry