reklama
Totois30
Fanka BB :)
Ahaaaa ok Marika Aga dzieki:*, dziewczyny na innym forum tez zakazywaly usuwac a ja myslalam ze nie wolno z tym pecherzykiem wstrzyknac. Ale tez miewacie takie strzykawy? Tzn Aga mowi ze nie, no nie wiem powstrzykuje te dobre a we wtorek i tak mam wizyte to sie zapytam i zajrze do apteki na wszelki wielki. Dziekuje:*
Olasec
Ahaaaa ok Marika Aga dzieki:*, dziewczyny na innym forum tez zakazywaly usuwac a ja myslalam ze nie wolno z tym pecherzykiem wstrzyknac. Ale tez miewacie takie strzykawy? Tzn Aga mowi ze nie, no nie wiem powstrzykuje te dobre a we wtorek i tak mam wizyte to sie zapytam i zajrze do apteki na wszelki wielki. Dziekuje:*
Ja czesto mam takie strzykawki i wpuszczam razem z tym powietrzem.
ivvonka
anja93
@ivvonka no nawet nie pytaj, prawie nie ma nocy zeby mi sie cos dziwnego nie snilo.. Ale z dwa tyg temu mialam taka sytuacje w nocy a spie czasem w takich jasnych spodenkach w czerwone serca ze zachcialo mi sie siku i poszlam rozespana do lazienki zdejmuje te spodenki widze cos czerwonego.....i jak wylecialam z drzwi to ino roz juz mialam budzic meza ze musimy jechac na IP ze cala w krwi jestem i dopiero sie ocknelam ze to przeciez czerwone serce. Jezu i to nie sen! a zawal mialam taki ze chyba do rana nie zasnelam ... Z wrazenia of kors
Totois30
No to ja nie chce myslec co przed wizytami będzie mi sie snilo..juz to widze..na pewno beda min 2 wizyty bo we wtorek zobaczy czy rosnie a costam na pewno rosnie i tak nic nie bedzie jeszcze widac, wiec 27.04 bedzie wizyta wstepna decydujaca...a cos na uspokojenie bralyscie?
reklama
Totois30