reklama
Masakra... Współczuję Ci strasznie... Mnie nie męczy kompletnie NIC mogę chodzić, sprzątać, biegać (wiadomo że nie biegam ) i kompletnie poza rosnącym brzuszkiem i czasami bólami bo pewnie mały się rozpycha nie dolega mi nic@AgaB33 ja jutro kończę 32 tydzień a rzygam jak kot. W lutym mialsm przestój a od marca znowu mdli mnie i wymioty.
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
muza_ton
Fanka BB :)
@Olasec u mnie to tak sporadycznie raczej ale już do tej pory częściej niż z córcia przez całą ciążę. Z małą to raz albo dwa a teraz to chyba z dwadzieścia już. No ale to i tak nie tak jak Ty. Bardzo Ci współczuję. Tzn.mnie bu nie zaszkodziło może bym tak nie tyła ale Ty to szczupła jesteś. Wymeczy Cię bidulko.
@Totois30 Ty to nawet nie wiesz jak ja mocno cieszę się Twoim szczęściem. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Odpoczynek najlepszy na wszystko więc jak tylko masz możliwość to nie żałuj sobie. Na mdłości dobry jest imbir i migdały. Mnie to bardziej zgaga dokucza i za nią idą wymioty.
@kari21 super wieści. A plamienia i dolegliwości już mniejsze?
@anja93 u mnie córcia z M wybrali imiona: Jaś dla chłopca a Zuzia dla dziewczynki, ewentualnie Zosia :-)
Zamówiłam sobie dziś bańki może przyjdą do piątku to sobie postawię bo nie chce mnie puścić ta pierońska zaraza.
@Totois30 Ty to nawet nie wiesz jak ja mocno cieszę się Twoim szczęściem. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Odpoczynek najlepszy na wszystko więc jak tylko masz możliwość to nie żałuj sobie. Na mdłości dobry jest imbir i migdały. Mnie to bardziej zgaga dokucza i za nią idą wymioty.
@kari21 super wieści. A plamienia i dolegliwości już mniejsze?
@anja93 u mnie córcia z M wybrali imiona: Jaś dla chłopca a Zuzia dla dziewczynki, ewentualnie Zosia :-)
Zamówiłam sobie dziś bańki może przyjdą do piątku to sobie postawię bo nie chce mnie puścić ta pierońska zaraza.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Aga wlasnie super bo okolo tydzien temu plamienia zjasnialy na bez a od jakis 4 dni nie ma totalnie nic. Skurcze miewam sporadycznie, zazwyczaj tylko raz na jakis czas nad ranem jak przespie noc odruchowo na brzuchu albo jak mam naprawde sporo stresu poprzedniego dnia. Tak poza tym miod malina.
ivvonka
Super że się uspokoiło który to już tydzień?Aga wlasnie super bo okolo tydzien temu plamienia zjasnialy na bez a od jakis 4 dni nie ma totalnie nic. Skurcze miewam sporadycznie, zazwyczaj tylko raz na jakis czas nad ranem jak przespie noc odruchowo na brzuchu albo jak mam naprawde sporo stresu poprzedniego dnia. Tak poza tym miod malina.
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Marika skonczony 13 z om i skonczony 12 z owu, i dzis na usg potwierdzone juz na pewno ze dzidziol ma rowne 12 tyg i termin wyklucia na 17 pazdziernika.
Olasec
Eh od tych wymiotów a właściwie szarpań to mam skurcze. Biorę luteinę i mam plamienia. Od 3 dni ledwo chodzę. Boli mnie potwornie miednica, kręgosłup, spojenie blizna po CC. Jutro mam wizyte i mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
reklama
muza_ton
@kari21 no to elegancko i oby tak dalej. Ten newralgiczny czas do 12tyg już za Tobą więc teraz to już z górki pójdzie. Bardzo dobrze.
@Olasec ja właśnie też martwię się o mojego skarba bo od 3tygodni męczy mnie mocny mokry kaszel. I tak mną wytrzesie ze mam nadzieję że dzidzia ma się dobrze. U Ciebie też pewnie jest dobrze tylko może jakieś naczynka popekaly przy tym wysiłku który znosisz. Napisz jutro co powiedział lekarz.
@Olasec ja właśnie też martwię się o mojego skarba bo od 3tygodni męczy mnie mocny mokry kaszel. I tak mną wytrzesie ze mam nadzieję że dzidzia ma się dobrze. U Ciebie też pewnie jest dobrze tylko może jakieś naczynka popekaly przy tym wysiłku który znosisz. Napisz jutro co powiedział lekarz.