reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niusia, musisz byc dobrej myśli, choć to trudne. Moze samo wyciecie wystarczy, tylko musisz potem skontrolowac u innego lekarza czy wycieli wszystko. Ja mam w Krakowie super chirurga i juz zawsze bede w grupie podwyzszonego ryzyka
Dziekuje :* ale dlaczego ? Mialas guza? A jak nazywa sie ten chirurg?

reklama
Dziekuje :* ale dlaczego ? Mialas guza? A jak nazywa sie ten chirurg?
Mialam gruczolaka, ktory z czasem sie uzlosliwia. Na szczescie wykryty o czasie, ale one lubia powracac.
Lekarz to dr. Marcin Migaczewski ze sxpitala na ul. Kopernika i przyjmuje tez w Luxmed ale terminy ma kosmiczne

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 pyszności.Ja uwielbiam kapustę. Wcześniej nie mogłam jej jeść, bo strasznie przez to chorowałam, ale od kiedy tam w środku się ponaprawiało i jest ok to kochamy się z wzajemnością. :)

Wiecie, widziałam się też z moim maleńkim przyszłym chrześniakiem. To jest niesamowite uczucie. Oj, musiałam się pilnować żeby się nie popłakać. Nie dlatego, że ja nie mam tylko on jest taki maleńki, cudowny okruszek i strasznie się wzruszyłam. :blink:

@Calineczka24 pyszności.Ja uwielbiam kapustę. Wcześniej nie mogłam jej jeść, bo strasznie przez to chorowałam, ale od kiedy tam w środku się ponaprawiało i jest ok to kochamy się z wzajemnością. :)

Wiecie, widziałam się też z moim maleńkim przyszłym chrześniakiem. To jest niesamowite uczucie. Oj, musiałam się pilnować żeby się nie popłakać. Nie dlatego, że ja nie mam tylko on jest taki maleńki, cudowny okruszek i strasznie się wzruszyłam. :blink:
Tak masz rację takie maleństwa to prawdziwy cud świata :)
Ja też jak ostatnio u siostry byłam to nie mogłam się powstrzymać i musiałam tą maleńką istotkę wycałować na zapas :)

Właśnie wróciliśmy z mężem ze spacerku, prawie dwie godzinki dreptaliśmy :)
U nas upał jak nie wiem :-p

Mialam gruczolaka, ktory z czasem sie uzlosliwia. Na szczescie wykryty o czasie, ale one lubia powracac.
Lekarz to dr. Marcin Migaczewski ze sxpitala na ul. Kopernika i przyjmuje tez w Luxmed ale terminy ma kosmiczne

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana :*:*:*:*

Urodziny małego już się skończyły jestem z siebie dumna wszystko ogarnąć się udało mały pije mleko w łóżeczku a ja dopycham torby ostanie rzeczy wkładamy i ładuje my co się da do auta o 6 rano wyjazd trzymajcie się dziewczyny i do napisania; )

PS zaraz usne na siedząco :)
Ale wykapalam się ogolilam pomalowalam pazurki także wszystko co planowałam się udało

Urodziny małego już się skończyły jestem z siebie dumna wszystko ogarnąć się udało mały pije mleko w łóżeczku a ja dopycham torby ostanie rzeczy wkładamy i ładuje my co się da do auta o 6 rano wyjazd trzymajcie się dziewczyny i do napisania; )

PS zaraz usne na siedząco :)
Ale wykapalam się ogolilam pomalowalam pazurki także wszystko co planowałam się udało
No to świetnie, że wszystko poszło po Twojej myśli, brawo Ty ! :tak:
Nabieraj sił na jutro bo się przydadzą :)
Życzę udanego urlopu, korzystajcie ile się da :*

Coś tu mało się dzisiaj dzieje na forum :(
@Funia90 @...Margotka9022... co z Wami?

Hej dziewczyny :)
Ja już w łóżeczku, ale spać mi się nie chce. A przydałoby się, bo o 2 w nocy pobudka i jedziemy z mężem nad morze :) zapowiada się minimum 8 godzin jazdy, bo mamy do przejechania praktycznie całą Polskę od południa do północy :p mam nadzieję że chociaż nie będzie korków ani innych niespodzianek.
Trzymajcie się cieplutko, będę Was czytać na bieżąco :)

Hej dziewczyny :)
Ja już w łóżeczku, ale spać mi się nie chce. A przydałoby się, bo o 2 w nocy pobudka i jedziemy z mężem nad morze :) zapowiada się minimum 8 godzin jazdy, bo mamy do przejechania praktycznie całą Polskę od południa do północy :p mam nadzieję że chociaż nie będzie korków ani innych niespodzianek.
Trzymajcie się cieplutko, będę Was czytać na bieżąco :)
Dokąd jedziecie?
My 2 tygodnie temu jechaliśmy z Torunia do Łeby aż 5 godzin! Remontują drogi, ruch wahadłowy.....masakra! I tyle samo godzin wracaliśmy. Zawsze pokonywaliśmy tą trasę w 3 godziny.
Szerokiej drogi życzę i miłego wypoczynku :)

reklama
Do góry