reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 no znalazłbym parę osobników: p
Pokazuj brzusio ja też mam faldke haha xD
@Funia90 zobaczymy [emoji4]działania zakończone teraz oczekiwanie najgorszy etap xD

Robią Wam się takie duze since po clexane ? ja się wczoraj jakoś tak uklulam ze taki ogromny mi się zrobił siny:( przepraszam za zdj mojego bebzona [emoji14] ale nie mam wam jak pokazać to normalne ? Nie miałam nigdy takiego a bolało jak cholera moze w zrosta wbiłam
1499501199-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 no znalazłbym parę osobników: p
Pokazuj brzusio ja też mam faldke haha xD
@Funia90 zobaczymy [emoji4]działania zakończone teraz oczekiwanie najgorszy etap xD

Robią Wam się takie duze since po clexane ? ja się wczoraj jakoś tak uklulam ze taki ogromny mi się zrobił siny:( przepraszam za zdj mojego bebzona [emoji14] ale nie mam wam jak pokazać to normalne ? Nie miałam nigdy takiego a bolało jak cholera moze w zrosta wbiłam
1499501199-aaaaaa.jpeg

Kochana moja teraz to ja jeszcze siedzę w piżamie :D
Później jak się ogarnę i psychicznie do tego wydarzenia przygotuję to Wam pokażę :D
Sami swoi nic się nie martw :D ja mam większy :D
Ło matko jaki sinior :O
Ty ostatnio 4 kilosy leciałaś do biblioteki?
Jak będziesz następnym razem to zapytaj się o książkę
Magdaleny Witkiewicz " Zamek z piasku " - piękna książka, ja osobiście płakałam jak czytałam.

@hona znalazłam coś może Ci to w czymś pomoże. Ja osobiście nie mam wiedzy w tym temacie, więc może chociaż przez wyszukanie jakichś informacji się przydam. :)
Link do: Zespół Aspergera | ASPI

@Calineczka24 no jest okaz w realu okropnie wygląda: / brzuszek mam haha ale na szczęście tylko jak siedzę xD chociaż mam nadzieje ze będzie już teraz rósł :)
No spacerkiem szłam w jedną 2km i w drugą :) ok nie czytałam chyba zapytam [emoji4]

A u mnie same nieprzyjemności:-(
O mojej ciąży wiedział tylko mąż, mama i najlepsza przyjaciółka. Z racji l4 dowiedzieli się w pracy ale prosiłam o dyskrecje... Minęło dwa tygodnie po feralnym dniu, pomału przestaje o tym maniakalnie myśleć... a tu ciocia dzwoni z gratulacjami. Że się u fryzjera dowiedziała (zaznaczam że mieszkamy w dość małym miasteczku i wszyscy się znają...), ja w szoku... ciężko się wyprzeć lub zaprzeczać, więc mówię że sprawa nieaktualna.... w słuchawce cisza. Niestety do tego fryzjera chodzi moja koleżanka z pracy i chyba ona się za mnie pochwaliła, bo nie ma opcji żeby ktoś inny.... jestem mega zła i smutna że dopiero teraz będę musiała każdemu tłumaczyć że straciłam ciążę.... maskara
Na domiar złego jak leżałam w szpitalu, na korytarzu mąż spotkał kolegę z pracy. Kolega wrócił z opieki i nie ma komu powiedzieć w pracy że mój M zostanie tatusiem... od poniedziałku biegają i podgadują o imprezie, kiedy składka na prezent.... masakra... M każdemu mówi prosto z mostu że była ciąża ale nie ma... jak ktoś nie ogarnia mówi wprost że poroniłam... odchodzą zawstydzeni jakby z liścia dostali.
Ech... myślałam że będzie lepiej a tu z każdej strony mi o tym przypominają, gadają o tym... jak ktoś mi pogratuluje ze znajomych to kopyta wyłożę do przodu....

@Calineczka24 no jest okaz w realu okropnie wygląda: / brzuszek mam haha ale na szczęście tylko jak siedzę xD chociaż mam nadzieje ze będzie już teraz rósł :)
No spacerkiem szłam w jedną 2km i w drugą :) ok nie czytałam chyba zapytam [emoji4]

Zapytaj zapytaj :) mnie ta książka pochłonęła w całości :D
No pewno, że będzie ;)
Na co te zastrzyki bierzesz?

EDIT:
@mallutka tacy są właśnie ludzie. Najbardziej interesują się cudzym życie. Teraz już nic na to nie poradzisz. Ból na pewno będzie jak teraz każdy kto nie wiem co się stało zacznie zasypywać Cię gratulacjami. Musicie to przetrwać choć wiem, że nie będzie Wam łatwo.
A co do koleżanki z meega długim językiem.. Na Twoim miejscu zwyczajnie bym z nią porozmawiała. Powiedz jej, że jej zachowanie było bardzo nie na miejscu i skoro to była Twoja ciąża to tylko TY miałaś prawo decydować o tym kto i w jakim czasie się o tym dowie..
Niech zacznie się interesować własnym życiem a nie wścibia nos w cudze życie. Niech się nie pcha w nie swoje gniazdo..

Pamiętaj o tym, że Wy nie musicie się nikomu z niczego tłumaczyć..
To jest Wasza indywidualna sprawa. Będą dopytywać co się stało, jak się stało.. Nie chcesz nie opowiadaj..
Na Nas zawsze możesz liczyć , buźka :)

Ostatnia edycja:
@mallutka przykro mi :/ niestety ludzie często wtykają nos gdzie nie trzeba
@Calineczka24 tutaj większość z nas po poronieniach bierze. To są zastrzyki rozrzedzajace krew

Babka podminowala mnie z rana i powiedziałam co myślę

@mallutka przykro mi :/ niestety ludzie często wtykają nos gdzie nie trzeba
@Calineczka24 tutaj większość z nas po poronieniach bierze. To są zastrzyki rozrzedzajace krew

Babka podminowala mnie z rana i powiedziałam co myślę

Z rana babka wojnę zaczyna?
Może trzeba wykonać do Niej telefon ? :D

@Calineczka24 a to szkoda gadać... wiesz bo ja się gnoje nic nie robię śpię do południa itd i obcym ludziom gada . I jej wygarnelam ze nic nie wie a się wtrąca i ze myśli ze mi nikt nie powie co na mnie gada. Jak ona śpi to ja już leki biorę rano . Koszmar... nawet siku spokojnie wyjść nie można . Mówię że jeszcze te 2 miesiące jakoś zniose i tyle mnie będzie widzieć

@Calineczka24 a to szkoda gadać... wiesz bo ja się gnoje nic nie robię śpię do południa itd i obcym ludziom gada . I jej wygarnelam ze nic nie wie a się wtrąca i ze myśli ze mi nikt nie powie co na mnie gada. Jak ona śpi to ja już leki biorę rano . Koszmar... nawet siku spokojnie wyjść nie można . Mówię że jeszcze te 2 miesiące jakoś zniose i tyle mnie będzie widzieć

Co za okropna baba... wrrrrrr... ( sorry ale się zagotowałam.. )
Weź jej powiedz, żeby sobie języka nie strzępiła, albo bardziej ją będzie wpieniać jak jej będziesz na wszystko przytakiwać :D Dostanie na łeb jak zobaczy, że Ciebie to nie rusza. :D
Weź jej następnym razem powiedz " Tak babciu masz rację. " albo " Wiesz, doszłam do tych samych wniosków co Ty. " :D

Zostały Ci dwa miesiące, więc zacznij się tym bawić :)

reklama
@Calineczka24 już dawno próbowałam tym sposobem nic to nie daje . Od jakiegoś czasu siedziałam cicho dziś nie wytrzymałam . Jeszcze ciągle nawiązuje do tego jakie wszystkie w rodzinie są zajebiste a ja nawet dziecka nie mogę mieć taka ulomna jestem

Do góry